Technopat Çöktü Mü?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Recep Bey daha önce açtığım bir konuya yazmıştı. Ondan üyelerine karşı daha üsluplu olmasını beklerdim. Bir program önermişti. Bende programı bilmiyordum. Bana daha bunu bilmiyorsun size kolay gelsin gibisinden küçük görür gibi yanıt vermişti. Sonuçta sen bir teknoloji editörüsün herkes senin kadar bilgili değil. Zaten forumun amacı bu değil mi? Bilen bilmeyene öğretsin.
O adamın tavırları benimde hoşuma gitmiyor. Bazen hakikaten kibirlik ve bir yöneticiye yakışmayacak şekilde konuşuyor ama ondan bağımsız technopat sosyal iyi. Ayrıca konuya dönecek olursak bende de böyle bir şey var
resim_2022-08-21_155117856.png

O adamın tavırları benimde hoşuma gitmiyor. Bazen hakikaten kibirlik ve bir yöneticiye yakışmayacak şekilde konuşuyor ama ondan bağımsız technopat sosyal iyi. Ayrıca konuya dönecek olursak bende de böyle bir şey varAlıntıyı görüntüle
Bende gece 1den beri öyle bilgisayardan açılıyor bazen sadece

Recep Bey daha önce açtığım bir konuya yazmıştı. Ondan üyelerine karşı daha üsluplu olmasını beklerdim. Bir program önermişti. Bende programı bilmiyordum. Bana daha bunu bilmiyorsun size kolay gelsin gibisinden küçük görür gibi yanıt vermişti. Sonuçta sen bir teknoloji editörüsün herkes senin kadar bilgili değil. Zaten forumun amacı bu değil mi? Bilen bilmeyene öğretsin.
İşte forumun kalitesi burdan belli. Burada adamlar 1660 super + x işlemci kaç FPS verir diye soruyor yine de cevaplıyoruz halbuki internetten bakması lazım. Orada olsa perma atarlar herhalde 😂

İşte forumun kalitesi burdan belli. Burada adamlar 1660 super + x işlemci kaç FPS verir diye soruyor yine de cevaplıyoruz halbuki internetten bakması lazım. Orada olsa perma atarlar herhalde 😂
Burada ki insanlar daha nazik oraya göre ve en basit soruyu bile güzel şekilde açıklıyorlar. Sağolsun hepsi :peepokalp:

Alıntıyı görüntüle

Ben bi bakim dedim bu ne ban mi yemisim?
Yok yok. Herkeste var o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte bu yüzden abdullah hacıgül 👍

Burada ki insanlar daha nazik oraya göre ve en basit soruyu bile güzel şekilde açıklıyorlar. Sağolsun hepsi :peepokalp:
:peepokalp: :peepokalp:

Yok orada da var öyle konular. Hatta aynı sorulardan birsürü var. Cevaplanmış çözülmüş olanlara bile bakmadan konu açıyorlar. Mesela bahsettiğin kaç fps alır sorusunun cevabı youtube ta görsel aramak gerekir normalde.

Hiç bir zaman bizden olmayana saygı dahi duyamayacağız dimi, önemli olan saygıda duymak değil aslında insan gibi eleştirmek ama onu daha normalde yapamıyoruz burada nasıl yapalım sizde haklısınız Hocam.
Bu yorumu, bu forum için technopat'ta yapsan ban yemiştin. Şuan ceza almaman buranın farkı.

Hocalarım Ali Güngör sebebini açıkladı.
D117E147-51AA-465C-AC67-0CAB74CA6D4E.jpeg

Fransa’nın dikkatini çekmişiz 😀

Niye fransadan saldırı yemişler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular