Technopat Çöktü Mü?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Birisine ironi amaçlı kendini aşağı at dediğim için 1 ay intihara teşvikten 😅 ban yedim donanım arşivi adamdır.

Yani hocam forumun modlarını pek beğenmezdim zaten açıkçası😂 Burada açtığım konuları orada açmama rağmen orda 8 uyarı yedim.
Bende sevmiyorum türkçeye önem veriyorlar ama ceza konusunda çok acımasızlar nokta ve virgül koymadın diye mute atıyorlar mesela biri reklam yapsa ceza almadan önce direk üyeler linçliyor. Biri satış yaparken işi sevmeyen üyeler yaptığı işi küçümsüyorlar dalga geçiyorlar ve bazende çok sert çıkıyorlar

Her halta uyarı vermeyi her yazım hatasında ceza vermeyi kendilerine huy edinmiş bununla da övünen bir forum daha detaylı kapsamlı öğretici konular mevcut ancak konu açtığınız anda uyarı vermek için bir sebep buluyorlar o nedenle kendisinden soğutan bir grup yönetici topluluğu mevcut

Her halta uyarı vermeyi her yazım hatasında ceza vermeyi kendilerine huy edinmiş bununla da övünen bir forum daha detaylı kapsamlı öğretici konular mevcut ancak konu açtığınız anda uyarı vermek için bir sebep buluyorlar o nedenle kendisinden soğutan bir grup yönetici topluluğu mevcut
siteye girmeye çalışınca bişey indiriyo

siteye girmeye çalışınca bişey indiriyo
Evet bende de öyle
+1

Technopat'da cidden ufak bi yanlışa mute ban hemen veriyorlar orda yazarken korkuyorum :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,302
Üyeler
185,058
Son üye
Ziwtin
Geri