Technopat Çöktü Mü?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Technopat sorun hakkında açıklama yaptı verdikleri cevab bu

i.PNG

Kaynak:

Adamlar site b*ku yedi sunucuya erişemiyoruz diye açıklama yapıyor, fanboyları gelmiş burda server değişiyor diye savunma pozisyonuna geçmiş.

Bunlara para versen böyle savundurtamazsın kendini. Zombi gibiler.
Edep ve ahlak kurallarına dikkat edin yasaklanamanıza kadar yol açabilir. İmzamda bir markanın veya bir sitenin fanı olmadığım yazıyor zaten yine boş atılmışş, boş tutulmuş.

Burası iyice kapışma arenası olmuş. Bence konu kilitlenmeli @Mehmet Yılmaz
Hocam kapışma arenası değil, arkadaşlar sürekli atışma derdinde. Bir soru sorulmuş burada cevabını veriyoruz? Kimsenin atıştığı veya tutuştuğu yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edebi senden mi öğrenecem ? Paralı trolmüsün nesin belli değil. Adam site çöktü diyor sen kalkmış server taşıyolar gibi bişiler uyduruyosun.
Mesajınızı raporladım iyi günler.

Hocam kapışma arenası değil, arkadaşlar sürekli atışma derdinde. Bir soru sorulmuş burada cevabını veriyoruz? Kimsenin atıştığı veya tutuştuğu yok.

Hayır. Önceki yazışmalara bak. Ayrıca çöktüyse çöktü, burası TP değil. Gidin discord üzerinden tartışın.

İstersen savcılığa dilekçe yaz. Herkesi forum kölesi mi sanıyosun? Hadi bakayım evladım. Başka yerde oyna biraz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri