Arama sonuçları: *

1. berkec34

youtube reklamlarını 2 saniyede geçme

kaspersky nin engelleyicisi güzel engelliyor
  2. berkec34

🚨 TikTok, Türkiye'de yasaklanabilir!

Çok yanlış bir karar kapatılmamalı, uygulama içi yaş sınırı getirilse daha mantıklı. karşımdakinin tiktoker veya tiktok bağımlısı olduğunu öğrenince iletişimi minimum da tutuyordum veya kesiyordum direkt. Şimdi bu kitle x veya instagrama kayacak sıkıntı. Seçemeyecez yani artık...
  3. berkec34

Sabah Kızla Buluşuyorum Taktik Lazım

Oğlum neyin kafasını yaşıyorsunuz, görmediğin biri için 2500 bütçe ayırmışsın birde, ya üstü şişhane altı tophane çıksa :D Hayır insan bi açar facetime yapar, bi fotolaşırsınız normal. Nude mu istedinde atmadı xD 1695988088 + forumda konuda açmasın .
  4. berkec34

Akp li dediğim için dava yer miyim?

Öyle bir devir olduki akp liye akp li demekte hakaret, chp liye chp li demekte hakaret :D 20 yıldan fazladır 2 aday var. Yeter lan :D Şimdi o da akp den diyeceksiniz ama nedense hakan fidan ve muharrem inceye kanım çok kaynıyor. ileride ikisinden biri devam eder inşallah. Tabi ince yine kaçmazsa
  5. berkec34

Instagram dolandırıcılıgı

Diyorum ya e-ticaret oto ydek parça yapıyorum ağırlıklı. Etbise kayıtlıyız. Ticaret odasına kayıtlıyız. Efatura e-arşiv fatura ikisinide kesiyoruz. Adamlar hala dolandırıcı gözüyle bakıyor :D Ucuzda değil yani piyasa ile nerdeyse aynı fiyatlardayız ama millet ilginç. Gidiyor trendyoldan sahte...
  6. berkec34

Instagram dolandırıcılıgı

Biz faturayla ürün satamıyoruz e-ticaret olduğumuzdan millet güvenmiyor ama diğer yandan bunlar nasıl satıyor ilginç ya :ROFLMAO:
  7. berkec34

gmailime çok fazla gereksiz mail geliyor

Rica ederim, her mailde var altta bazısı ingilizce abonelikten çık vs yazıyor bakarsın
  8. berkec34

gmailime çok fazla gereksiz mail geliyor

Maillerin altında bu tarz şeyler var, o şekilde çıkabilirsin
  9. berkec34

MrBeast ne yapıyor ?

mesela hangi iki videoda aynı yarışmacı var
  10. berkec34

MrBeast ne yapıyor ?

121 milyon vay be :D 1671537849 Adama come to turkey yazsak bi istanbul gelse :D
  11. berkec34

MrBeast ne yapıyor ?

Bu adamın videoları nasıl kendi kanalından izlediğimiz halde Türkçe oluyor
  12. berkec34

MrBeast ne yapıyor ?

Yunanistanı fethetmeye donanım arşivi forumu ve bir iki forum daha toplansa fetheder zaten 115 milyona gerek yok...
  13. berkec34

instagram hesabım askıya alındı

bizimde gitmiş xD
  14. berkec34

En Guldugunuz Capsler/Mizah [KOMEDİ]

Ben atardımda silivri soğuk olur :D
  15. berkec34

YOUTUBEDE BİLGİSAYAR TOPLAYANLAR TÜREDİ

Ben de yapıcam yakında kalite performans odaklı 😂. İyi kötü hepsi para kaldırıyor bu işten şaka bir yana. Bilgili insanlar iyi test yapanlar zar zor takipçi kasıyor bunlar bi anda 100-200bini geçiyor anlamak güç.
  16. berkec34

YOUTUBEDE BİLGİSAYAR TOPLAYANLAR TÜREDİ

Haqqus mudur nedir ondan iyi topluyorlardır eminim 😂
  17. berkec34

TikTok'un aleyhine konuşan kişi 1 yaşındaki çocukta olsa paylaşırım

valla yüklememiştim yükledim severek izliyorum. çevremde sadece bu kadar *al var sanıyordum meğer ülke *al doluymuş :D bu arada bazı kanalların güzel videoları var yemektir sporcu besınlerıdır vs onlara laf yok :D
Top Bottom