Instagram dolandırıcılıgı

Navius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
İnsgtram üzerinden bi satıcıdan bahçe takımı beğendim normel fiyat olarak pek fiyat farkı yoktu satıcı ile özel ölçülerde ürünü rengini seçtik whatsapp üzerinden daha sonra ibanına ücreti yolladım fakat 1 hafta gibi hiç bi türlü telefonumu mesajlarıma bakmıyor ben bundan sonraki süreci nasıl yapmalıyım 3 bin tl gibi rakam zararım var ( adını konumu gibi değişiklik yaptı muhtemelen dolandrıcı oldugundan şüphelendim )

İnsgtram üzerinden bi satıcıdan bahçe takımı beğendim normel fiyat olarak pek fiyat farkı yoktu satıcı ile özel ölçülerde ürünü rengini seçtik whatsapp üzerinden daha sonra ibanına ücreti yolladım fakat 1 hafta gibi hiç bi türlü telefonumu mesajlarıma bakmıyor ben bundan sonraki süreci nasıl yapmalıyım 3 bin TL gibi rakam zararım var ( adını konumu gibi değişiklik yaptı muhtemelen dolandrıcı oldugundan şüphelendim )
Geçmiş olsun, şüphelendiniz mi?dollandırılmışsınız düpedüz.

Geçmiş olsun, şüphelendiniz mi?dollandırılmışsınız düpedüz.
O rakama fakir olmam hocam ben ama onunda yanında kalmasını istemiyorum ben ne gibi süreç girmeliyim şimdi nereye gitmem lazım yarın sabahtan elimde dekontuna telefon numarası mevcut satıcının

O rakama fakir olmam hocam ben ama onunda yanında kalmasını istemiyorum ben ne gibi süreç girmeliyim şimdi nereye gitmem lazım yarın sabahtan elimde dekontuna telefon numarası mevcut satıcının
Savcılığa suç duyurusunda bulun uzar

çok büyük bi mebla değilse senin için uğraşmaya değmez

Biz faturayla ürün satamıyoruz e-ticaret olduğumuzdan millet güvenmiyor ama diğer yandan bunlar nasıl satıyor ilginç ya :ROFLMAO:

Açıklama kısmına ürün parası vs yazdıysan belki alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biz faturayla ürün satamıyoruz e-ticaret olduğumuzdan millet güvenmiyor ama diğer yandan bunlar nasıl satıyor ilginç ya :ROFLMAO:
E fatura vermeyen yerden ürün almazdım. Özellikle instadan

Hepsiburadada mağaza puanımız 9.9 bugün müşteri aradı elden almak istediğini söyledi :) sizdeki iyi cesaret geçmiş olsun. Başkasının canını yakmaması için umarım şikayetçi olursunuz.

Açıklamanın bir geçerliliği yoktur kaynak baro başkanı. Satış sözleşmesi veya fatura gibi resmî evrak gerekli

Diyorum ya e-ticaret oto ydek parça yapıyorum ağırlıklı. Etbise kayıtlıyız. Ticaret odasına kayıtlıyız. Efatura e-arşiv fatura ikisinide kesiyoruz. Adamlar hala dolandırıcı gözüyle bakıyor :D Ucuzda değil yani piyasa ile nerdeyse aynı fiyatlardayız ama millet ilginç. Gidiyor trendyoldan sahte ürün alıyorlar bizden orijinali almıyorlar :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,816
Üyeler
184,503
Son üye
Cashback.1
Geri