Neler Yeni

Instagram dolandırıcılıgı

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
İnsgtram üzerinden bi satıcıdan bahçe takımı beğendim normel fiyat olarak pek fiyat farkı yoktu satıcı ile özel ölçülerde ürünü rengini seçtik whatsapp üzerinden daha sonra ibanına ücreti yolladım fakat 1 hafta gibi hiç bi türlü telefonumu mesajlarıma bakmıyor ben bundan sonraki süreci nasıl yapmalıyım 3 bin tl gibi rakam zararım var ( adını konumu gibi değişiklik yaptı muhtemelen dolandrıcı oldugundan şüphelendim )

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz
İnsgtram üzerinden bi satıcıdan bahçe takımı beğendim normel fiyat olarak pek fiyat farkı yoktu satıcı ile özel ölçülerde ürünü rengini seçtik whatsapp üzerinden daha sonra ibanına ücreti yolladım fakat 1 hafta gibi hiç bi türlü telefonumu mesajlarıma bakmıyor ben bundan sonraki süreci nasıl yapmalıyım 3 bin TL gibi rakam zararım var ( adını konumu gibi değişiklik yaptı muhtemelen dolandrıcı oldugundan şüphelendim )
Geçmiş olsun, şüphelendiniz mi?dollandırılmışsınız düpedüz.

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun, şüphelendiniz mi?dollandırılmışsınız düpedüz.
O rakama fakir olmam hocam ben ama onunda yanında kalmasını istemiyorum ben ne gibi süreç girmeliyim şimdi nereye gitmem lazım yarın sabahtan elimde dekontuna telefon numarası mevcut satıcının

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
O rakama fakir olmam hocam ben ama onunda yanında kalmasını istemiyorum ben ne gibi süreç girmeliyim şimdi nereye gitmem lazım yarın sabahtan elimde dekontuna telefon numarası mevcut satıcının
Savcılığa suç duyurusunda bulun uzar

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
çok büyük bi mebla değilse senin için uğraşmaya değmez

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
Biz faturayla ürün satamıyoruz e-ticaret olduğumuzdan millet güvenmiyor ama diğer yandan bunlar nasıl satıyor ilginç ya :ROFLMAO:

melidoas6

80+ Silver
Açıklama kısmına ürün parası vs yazdıysan belki alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz faturayla ürün satamıyoruz e-ticaret olduğumuzdan millet güvenmiyor ama diğer yandan bunlar nasıl satıyor ilginç ya :ROFLMAO:
E fatura vermeyen yerden ürün almazdım. Özellikle instadan

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Hepsiburadada mağaza puanımız 9.9 bugün müşteri aradı elden almak istediğini söyledi :) sizdeki iyi cesaret geçmiş olsun. Başkasının canını yakmaması için umarım şikayetçi olursunuz.

Açıklamanın bir geçerliliği yoktur kaynak baro başkanı. Satış sözleşmesi veya fatura gibi resmî evrak gerekli

Rulep

80+ Gold
fatura niye kesmiyonuz vergi mi kaçırıyonuz

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin

Diyorum ya e-ticaret oto ydek parça yapıyorum ağırlıklı. Etbise kayıtlıyız. Ticaret odasına kayıtlıyız. Efatura e-arşiv fatura ikisinide kesiyoruz. Adamlar hala dolandırıcı gözüyle bakıyor :D Ucuzda değil yani piyasa ile nerdeyse aynı fiyatlardayız ama millet ilginç. Gidiyor trendyoldan sahte ürün alıyorlar bizden orijinali almıyorlar :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,017
Üyeler
161,377
Son üye
iceberg987
Top Bottom