Neler Yeni

Instagram dolandırıcılıgı

melidoas6

80+ Silver
Hepsiburadada mağaza puanımız 9.9 bugün müşteri aradı elden almak istediğini söyledi :) sizdeki iyi cesaret geçmiş olsun. Başkasının canını yakmaması için umarım şikayetçi olursunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıklamanın bir geçerliliği yoktur kaynak baro başkanı. Satış sözleşmesi veya fatura gibi resmî evrak gerekli
Anladım hocam. İnstadan ibana bir şey atarak bir şey almak düşüncede mantıklı değil. Hatta kapıda ödeme ile almakta mantıklı değil. İade etmek istesen seni dinleyecek biri vs yok. İnanan insanlar var ki bu iş hala var. Genelde o tarz sayfalar takipçi beğeni yorum sayısına bakarsanız çok alakasız rakamları görünce şüphelenmek gerekiyor

Diyorum ya e-ticaret oto ydek parça yapıyorum ağırlıklı. Etbise kayıtlıyız. Ticaret odasına kayıtlıyız. Efatura e-arşiv fatura ikisinide kesiyoruz. Adamlar hala dolandırıcı gözüyle bakıyor :D Ucuzda değil yani piyasa ile nerdeyse aynı fiyatlardayız ama millet ilginç. Gidiyor trendyoldan sahte ürün alıyorlar bizden orijinali almıyorlar :d
Trendyolda vs dikkat etmek lazım ben yorumlara bakıyorum genelde. Ama teknolojik ürünlere ne kadar güvenilir bilemiyorum. Gerekli herşeyi yaptığınız için size dolandırıcı gözüyle bakıyorlardır 😅

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
Anladım hocam. İnstadan ibana bir şey atarak bir şey almak düşüncede mantıklı değil. Hatta kapıda ödeme ile almakta mantıklı değil. İade etmek istesen seni dinleyecek biri vs yok. İnanan insanlar var ki bu iş hala var. Genelde o tarz sayfalar takipçi beğeni yorum sayısına bakarsanız çok alakasız rakamları görünce şüphelenmek gerekiyor

Trendyolda vs dikkat etmek lazım ben yorumlara bakıyorum genelde. Ama teknolojik ürünlere ne kadar güvenilir bilemiyorum. Gerekli herşeyi yaptığınız için size dolandırıcı gözüyle bakıyorlardır 😅
doğru diyosunuz uzun süre araştırdıgım üründü valla satıcıda her sorularıma oldukda ilgiliydi basiretim bağlandı diyelim jeton düşene kadar biraz zaman geçti

Rulep

80+ Gold
O anlamda söylememiş. Faturalı sattığımız halde millet güvenmiyor faturasız yerlerden nasıl alışveriş yapıyorsunuz diyor. Haklı da arkadaş :D
Yanlış okumuşum eyw

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
abdullah ferhat yılmaz

hepsi botla basılmış zaten 50b takipçi var foto beğenisi 15 :)

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
Savcılıkta doldurmam için form verdiler tüm bildiginiz bilgiler ile birlikte iban dekontları whatsapp insgtram konusmalarının fotokopisini cıkarıp tekrar gelip dosya açılması söylendi güncell

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
İnsgtram üzerinden bi satıcıdan bahçe takımı beğendim normel fiyat olarak pek fiyat farkı yoktu satıcı ile özel ölçülerde ürünü rengini seçtik whatsapp üzerinden daha sonra ibanına ücreti yolladım fakat 1 hafta gibi hiç bi türlü telefonumu mesajlarıma bakmıyor ben bundan sonraki süreci nasıl yapmalıyım 3 bin TL gibi rakam zararım var ( adını konumu gibi değişiklik yaptı muhtemelen dolandrıcı oldugundan şüphelendim )
Dekontun açıklamasına ne yazdınız? ona göre kazanabilirsiniz paranızı

Top Bottom