Arama sonuçları: *

1. shiedabro

acaba dava yer miyim ?

bişey yapamaz merak etme
  2. shiedabro

Instagram 🤬Hintçe Reels'lerden Bıktım Yardım!🤬

ig desteğe yazın düzeltirler
  3. shiedabro

Instagram 🤬Hintçe Reels'lerden Bıktım Yardım!🤬

igde arkadaşlarınızın attığı reelslerden tutun kendi ilgilendiğinz kısımları öneriyor hocam
  4. shiedabro

İnstagram üzerinden arayanı nasıl görürüz

valla hocam açıkcası böyle 3 4 defa arandım hızlı hızlı kapandı 1 aylık sürecte artık bıktım kim oldugunuda göremiyom engel de atamıyorum
  5. shiedabro

peki ignin hesap ayrıntılarını veren dosyasını talep etsem ordan bulabilir miyim
  6. shiedabro

evet öyle oldu
  7. shiedabro

ios fakat gözükmüyor
  8. shiedabro

selamlar az önce biri beni ig üzerinden sesli aradı fakat ismini tam göremedim dm kutusu bildirimlerede çağrı düşmemiş nerden bakabiliriz kimin aradığına
  9. shiedabro

Discord uygulaması ne kadar internet yer?

dc baya az yiyordu
  10. shiedabro

twitter sınırlama getirdi

çok iyi oldu <3
  11. shiedabro

iPhone 14 Pro Max instagram hikaye kalitesi düşük

Amatör olarak fotoğrafçılık yapıyorum hikayeye kalitesi düşük atılıyordu bunun için yardım arıyordum böyle olaylarla karşılaşıyorum :)
  12. shiedabro

Allah başka dert vermesini hangi anlamda kullandığınızı biliyorum, neyse daha fazla uzatmayacağım engelledim sizi raporumu moderatörlere attım gerisi yetkili forum ekibine kalmış iyi geceler.
  13. shiedabro

Foruma laf etmedim zaten soruya cevapla gelmediğin için alaycı konuştuğun için uyardım fakat sen bunu anlayacak kapasitede değilsin sanırım :)
  14. shiedabro

bana alaylı bir şekilde dert vermesin yazarsan tepki gösteririm, ben buraya eleştiri almak için değil yardım almak için konu açtım çok eleştiri yapan biriysen tavsiyem ''konu dışı'' bölümünde insanlara bol bol eleştiri yapman 1686442868 ya gerçekten çok saçma 1080p'de attım kalite düşmedi böyle...
  15. shiedabro

bunu düşünmedim değil yüksek ihtimalle dosya formatından kaynaklıda olabilir
  16. shiedabro

aynı model cihaz kullanan arkadaşım var onda normal sanırım bu dediğiniz doğru olabilir
  17. shiedabro

Burada bir sorun belirtmişim paşam millet gelip keyfen cevap versin diye değil boş yapmaya gerek yok bilmiyorsa cevap vermesin
  18. shiedabro

seçili 1686441061 derdime derman olmayacaksan konuyu kirletme dostum
  19. shiedabro

merhaba ig üzerinden en yüksek kalitede yüksek açık kamera ayarlarında yüksek verimlilik açık 4k açık her şey en üst düzeyde ama şu instagram denilen şey story atınca 480p gibi kalitede atıyor storyi arkadaşlar bunun bi çözümü var mı
Top Bottom