Neler Yeni

iPhone 14 Pro Max instagram hikaye kalitesi düşük

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Bro millet iphone olsun yeter diyor almışın en üst modeli tek kusur olmuş dert ediniyorsun allah başka dert vermesin dedik burası herkese açık bir forum eleştiri yorum kaldıramıyorsan engelleme diye bir özellik var engelle geç
bana alaylı bir şekilde dert vermesin yazarsan tepki gösteririm, ben buraya eleştiri almak için değil yardım almak için konu açtım çok eleştiri yapan biriysen tavsiyem ''konu dışı'' bölümünde insanlara bol bol eleştiri yapman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyuttan kaynaklı.
ya gerçekten çok saçma 1080p'de attım kalite düşmedi böyle bir şey aklıma gelmemişti teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için

Livaković

80+ Silver
bana alaylı bir şekilde dert vermesin yazarsan tepki gösteririm, ben buraya eleştiri almak için değil yardım almak için konu açtım çok eleştiri yapan biriysen tavsiyem ''konu dışı'' bölümünde insanlara bol bol eleştiri yapman
oldu paşam çok beğenemiyorsan forumu kullanamaybilirsin almışın 14 pro max adam tek kusuru kaldıramıyor allah başka dert vermesin demiyeceğimde ne diyeceğim

derdime derman olmayacaksan konuyu kirletme dostum
Hayır kurumumu burası dostum Konuyu herkese açık açtıysan bende kendi yorumumu yaparım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
oldu paşam çok beğenemiyorsan forumu kullanamaybilirsin almışın 14 pro max adam tek kusuru kaldıramıyor allah başka dert vermesin demiyeceğimde ne diyeceğim
Foruma laf etmedim zaten soruya cevapla gelmediğin için alaycı konuştuğun için uyardım fakat sen bunu anlayacak kapasitede değilsin sanırım :)

Livaković

80+ Silver
Ayrıca ben alay ettiğime dair bir cümle kullanmadım Halisünasyon felanda görmeye başladınız sanırım bir doktora görünseniz iyi olabilir allah başka dert vermesin dedim

Foruma laf etmedim zaten soruya cevapla gelmediğin için alaycı konuştuğun için uyardım fakat sen bunu anlayacak kapasitede değilsin sanırım :)
sen kimsin pardon beni uyarıyorsun? sen beni uyarabilecek seviyede bile değilsin dostum

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Ayrıca ben alay ettiğime dair bir cümle kullanmadım Halisünasyon felanda görmeye başladınız sanırım bir doktora görünseniz iyi olabilir allah başka dert vermesin dedim
Allah başka dert vermesini hangi anlamda kullandığınızı biliyorum, neyse daha fazla uzatmayacağım engelledim sizi raporumu moderatörlere attım gerisi yetkili forum ekibine kalmış iyi geceler.

Livaković

80+ Silver
Allah başka dert vermesini hangi anlamda kullandığınızı biliyorum, neyse daha fazla uzatmayacağım engelledim sizi raporumu moderatörlere attım gerisi yetkili forum ekibine kalmış iyi geceler.
Neyi ilettiniz allah başka dert vermedi dedi diyemi raporlayacaksınız :D

Müneccinsiniz herhalde herşeyi ne olduğunu biliyorsunuz :D

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Paşam burası herkese açık bir forum, senin için çalışan koyunlar topluluğu değil.
Boş atraksiyon yaratıyorsun hocam, adamda haklı konusuna destek arıyor konudan bağımsız laf atılıyor.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Boş atraksiyon yaratıyorsun hocam, adamda haklı konusuna destek arıyor konudan bağımsız laf atılıyor.
Amatör olarak fotoğrafçılık yapıyorum hikayeye kalitesi düşük atılıyordu bunun için yardım arıyordum böyle olaylarla karşılaşıyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Lieutenant Anderson
Burası bir teknoloji forumu. Ağırlıklı olarak teknoloji olsa da her konuda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Aile ortamı gibi bir dayanışma var. Adamın telefonunun modeli değil burada konu, yardıma ihtiyacı olan bir konuda konu açmış yardım istiyor. Allah başka dert vermesin demek pek doğru değil.

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Cem
14 pro var bende de , wifi'dan değil lte'den at storyi lteyi açmadan önce de instayı kökten kapat baştan lte ile aç brom, en kaliteli bu şekilde atılıyor. bir de müzik vs eklersen kalite düşüyor sade atmaya calıs ne atıyorsan

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
1080p çek videoları bendede 14 pro max var aynı sorunu yaşıyordum. 1080p çektikten sonra düzeldi. ha tabi birde instagramdan müzik ekleme o da kaliteyi bozuyor. 1080p videoyu müziksiz hikayeye atarsan farkı göreceksin

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
Asil

Hayır kurumumu burası dostum Konuyu herkese açık açtıysan bende kendi yorumumu yaparım
14 pro max almış en ufak kusuruckaldıramıyor demişsinde hocam, bu forumun amacı gerek teknolojik gerek günkük hayattan insanların yaşadığı sorunların çözümlerini aradığı bir yer. Adam o telefona o parayı verdiyse sorunlara göz yummak zorunda mı? Telefonu üst segment bir telefon olduğu için sorunlardan şikayetçi olamaz mı? Bazen senin gibileri anlamıyorum, adam bunun çözümü var ise neden çözmesin ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom