Neler Yeni

Evlenilecek Dediğimiz kızın **Hub'da videosu varmış

Beyler instagramda takip ettiğim çok masum yüzlü bir kız vardı aşırı güzeldi genelde herkes bunun resimlerine alev, öpücük, dudak, ağız, koyarken ben çiçek koyuyordum🌸

benimkileri beğeniyordu sonra merak ettim takipçiside çok belki amerikalı bir ünlü falandır googleden aratıyım dedim bir baktım malum sitede bir sürü videosu var şok oldum la :D jamie young hub yazmayın sakın😂

Aklıma sonra recep ivediğin bu sahnesi geldi

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
KFDKLGVDSKLGVSKDLKL

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Kanka instada bi ara bi post dolanıyordu çok güzel gülüyor aşık oldum diye videonun içerisinde bir kız vardı ona çok benziyor sanki? xd

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Beyler instagramda takip ettiğim çok masum yüzlü bir kız vardı aşırı güzeldi genelde herkes bunun resimlerine alev, öpücük, dudak, ağız, koyarken ben çiçek koyuyordum🌸

benimkileri beğeniyordu sonra merak ettim takipçiside çok belki amerikalı bir ünlü falandır googleden aratıyım dedim bir baktım malum sitede bir sürü videosu var şok oldum la :D jamie young hub yazmayın sakın😂

Aklıma sonra recep ivediğin bu sahnesi geldi
tam evlenmelik :)

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Kanka ben meraktan instagram hesabına bakayım dedim 50 tane hesap var fotoğraflarda da evlenilecek gibi durmuyor maalesef sen bence ciddi olamazsın ciddiysen şu an gülünebilecek her şeyden daha komik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,509
Üyeler
162,697
Son üye
Yunuseko4155