Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Instagram İnstagramda Gizlice Hesap Açmak

Merhaba, İnstagram hesabı açmak istiyorum ama gizli bir şekilde, ben hariç kimse takip filan atmasın görmesin nasıl yaparım?
  2. smithblacksmith

İnstagram ve Whatsapp' ta istenmeyen Mesajları Gizleme

Çok erkek arkadaşı var akışına bıraktım Seviyorum kanka
  3. smithblacksmith

Güzel çözüm de o da olmuyor
  4. smithblacksmith

Konuyu kaldırabilir misiniz
  5. smithblacksmith

İnstagram Beğenip Geri Çekme

Merhaba, İnstagramda biri fotoğrafımı beğenip geri çekti, iPhone kullanıyorum bildirim silindi. Nasıl görebilirim?
  6. smithblacksmith

Facebook Facebook Kartımdan Para Çekmiş?

Facebook hesabımda kayıtlı kart yok, Papara Bşack Card’ ımdan para gitmiş. Papara’ ya yazdım.
  7. smithblacksmith

Ödeme facebook’ ta gözükmüyor ve kart numaramı kimse bilmiyor. Önceden de bir sürü dolarla alışveriş yapılmış gbii gözüküyor ama öyle paralar çekilmedi
  8. smithblacksmith

Merhaba, Papara hesabımdan para gitmiş, facebookta kayıtlı da değil. Facebook’ a girmem bile pek fazla. Ne yapmalıyım?
  9. smithblacksmith

Instagram İnstagram Keşfet Sıfırlama

Merhaba, İnstagram' da hesap açtım ama hep kadınları öneriyor. Ben teknoloji vs takip ediyorum keşfetime düşsün istiyorum ama saçma sapan butikler filan çıkıyor. Ayarlardan arama geçmişi sildim, önbellek sildim hiç bir şekilde keşfeti düzenleyemiyorum.
  10. smithblacksmith

Instagram İnstagram' da yaptığım yorumları gizleme

Merhaba, İnstagram' da gezinirken sürekli yorum yapasım geliyor ve yotum yapıyorum. Bu yaptığım yorumları arkadaşlarım görmesin, takipçilerimden başka insanlar görsün istiyorum. Arkadaşlarım görünce "her yere yorum yazıyosun" diyerek dalga geçiyorlar ama fikir belirtmekten hoşlanıyorum, komik...
  11. smithblacksmith

Instagram Postegro Neden Hata Veriyor?

Merhaba, Postegro uygulaması herkeste günlük 3 hak verirken bana hiç hak vermiyor. Telefonum Root' lu yurtdışı Poco X3 Pro
  12. smithblacksmith

Instagram Durduk Yere İnstagram DM Engeli

Merhaba, Hiç sebep yokken durduk yere İnstagram DM engeli yedim. 24 saat boyunca DM atamayacakmışım. Konuştuğum yanlış bir şey de yok, neden kafalarına göre engel attılar şimdi? bunu nasıl açtırırım?
  13. smithblacksmith

Twitter Twitter Takipçi Nasıl Arttırılır?

Merhaba, Arkadaşlar ben eskiden çok rahat bir şekilde Twitter' da takipçimi arttırabiliyordum ama şimdi saatlik 30 takipçi, beğeni sınırı koymuşlar. Nasıl arttıracağım? Eskiden çok basitti. Twitter hesabımı keşke kapatmasaydım.
  14. smithblacksmith

Twitter Twitter Hesabım Durduk Yere Askıya Alındı!

Twitter kurulduğundan beri farklı hesaplar açtım hep askıya aldılar, çoğu tweetim yüksek favoriler alıyor ve hile kullanmıyorum. Saçma ***** işler.
  15. smithblacksmith

Twitter Twitter Hesabım Durduk Yere Askıya Alındı!

Merhaba, Twitterı ilk kurulduğundan beri kullanan bir kullanıcıyım. Zamanında hile kullandım hesabım kapandı, sonra yeniden açtım durduk yere defalarca kapandı. Unfollow programı kullanıyorum sorgusuz sualsiz kapatılıyor. Şuan son hesabım da hiç bir sebep göstermeksizin askıya alındı...
  16. smithblacksmith

Instagram Instagram "bilinmeyen ağ hatası" veriyor

Ben de giremiyorum şuan aynı hatayı veriyor. Corona aşısı olmadık diye mi tüm bunlar
  17. smithblacksmith

Instagram Instagram "bilinmeyen ağ hatası" veriyor

İnstagram çöktü kanka
  18. smithblacksmith

Instagram İnstagrama Giremiyorum Acil Yardım

Şifreyi değiştirince düzeldi nasıl olabiliyor bu?
  19. smithblacksmith

Instagram İnstagrama Giremiyorum Acil Yardım

Merhaba, Arkadaşlar şöyle bir sorunum var ve instagrama hiç bir şekilde giremiyorum. (Kendi profilime, ana sayfaya, reels, storyler hiç birine giremiyorum)
Top Bottom