İnstagram çöktü kankaNormalde wi-fi kullanıyorum hep evde olduğum için şimdi mobil veriden giriş yapayım dedim "bilinmeyen ağ hatası " diyor sadece ve tamam diyebiliyorum başka bir seçenek sunmuyor ne yapmalıyım ?
Neden çöktü?İnstagram çöktü kanka
Ama telefona kayıtlı bir Instagram hesabı var ona giriş yapabiliyorum fakat kayıtlı olmayan hesabıma giriş yapamıyorum coktuyse bu nasıl oluyorİnstagram çöktü kanka
Güvenli internet hizmeti açık olabilir Google'dan Twitch'e girmeye çalışın, eğer böyle bir hata alırsanız (bağlantınız gizli değil) güvenli internet hizmeti kullanıyorsunuz demektir.Normalde wi-fi kullanıyorum hep evde olduğum için şimdi mobil veriden giriş yapayım dedim "bilinmeyen ağ hatası " diyor sadece ve tamam diyebiliyorum başka bir seçenek sunmuyor ne yapmalıyım ?
Ben de giremiyorum şuan aynı hatayı veriyor.Neden çöktü?
Ulan şansa bak ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama telefona kayıtlı bir Instagram hesabı var ona giriş yapabiliyorum fakat kayıtlı olmayan hesabıma giriş yapamıyorum coktuyse bu nasıl oluyor
Instagram çöktüyse o zaman farklı bir durumdur.İnstagram çöktü kanka
Twitch e girebiliyorumGüvenli internet hizmeti açık olabilir Google'dan Twitch'e girmeye çalışın, eğer böyle bir hata alırsanız (bağlantınız gizli değil) güvenli internet hizmeti kullanıyorsunuz demektir.
Instagram çöktüyse o zaman farklı bir durumdur.İnstagram çöktü kanka
Twitch'e girebiliyorsunuz açık değildir.Twitch e girebiliyorum
Güvenli internet hizmeti nedir ?
Nasıl kapatılır?
Kapatirsam ne olur ?