Neler Yeni

İnstagram ve Whatsapp' ta istenmeyen Mesajları Gizleme

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Konuyu kaldırabilir misiniz

Son düzenleme:

Ellsy

80+ Bronze
Merhaba,

Çok kıskanç bir sevgilim var, gerekli gereksiz kıskanıyor.

İş arkadaşlarımdan kız olan biri iş amaçlı mesaj bile atsa kıskanıyor tartışıyoruz.

Özellikle yanındayken geriliyorum tüm kızları sessize alıyorum ama telefonu alıp baksa bile yeni mesaj geldiğinde o kişilere ait mesajlar başka yere gitsin.

Yani öyle bir program/özellik istiyorum ki karşımdaki kişi mesaj atsın örneğin instagramdan ama bana bildirim gelmesin, instagramda girince gözükmesin ayrı bir bölümde sonrasında bakabileyim.

Böyle bir özellik var mı?
Ayril sorunun cozulur

Ellsy

80+ Bronze

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yenigeldim

80+ Silver
Çok erkek arkadaşı var akışına bıraktım

Seviyorum kanka
Aynen kanka çok erkek arkadaşı var ve seni yerli yersiz kıskanıp ortalığı birbirine katıyor.O erkeklerle görüşme desen ama arkadaşım yaaaa abartma diyip manipüle edecek. Onun yaptığını sen yapsan kapının önüne koyacak seni ama sen bir şey yapamıyorsun. İşin sonu belli ama yapman gereken bi an önce o kızdan kurtulman. Kız seni sevmiyor ve umursamıyor haberin olsun.

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hasan
Aynen kanka çok erkek arkadaşı var ve seni yerli yersiz kıskanıp ortalığı birbirine katıyor.O erkeklerle görüşme desen ama arkadaşım yaaaa abartma diyip manipüle edecek. Onun yaptığını sen yapsan kapının önüne koyacak seni ama sen bir şey yapamıyorsun. İşin sonu belli ama yapman gereken bi an önce o kızdan kurtulman. Kız seni sevmiyor ve umursamıyor haberin olsun.
Hayır hayır sus sus...

Ellsy

80+ Bronze
Top Bottom