Arama sonuçları: *

1. ugo.

900 TL ıphone 13 pro max(SIFIR)TR GARANTİLİ

E Öyle olacak kardeşim zaten ne bekliyorsun ki benzin olmuş 15,50 elektrik faturası geliyor meskene 1k su gelmiş 200, doğalgaz minimum geliyor 500, bu vatandaş taş mı yesin. Ya birbirini ısıracak ya ölecek mevzu bu artık dolandırıcılık akıllılık olmaya başlayacak. Gam yemeyen namusunu bir köşeye...
  2. ugo.

İşte bu yüzden dolandıran kişiye bir şey olmuyor, helal para nasil bir şey tatsa, cezaevi nasil bir yer bir koğuşta karı olsa her gün çamaşır yıkasa annesinin bardağından su içmeyen cocuk. Anlayacak bu iş yapılmaz da yok, her şey ülkeye bağlı. Paramız değersiz oldukça bu olaylar çoğalacak, valla...
  3. ugo.

IBAN mevzusunu suriyelilerden çok Türklere yaptırıyor bu dolandırıcılar, o papara kartını haftalık 5kya kiralayan andavallar var ya!(Lafım meclisten dışarı), işte olan onlara oluyor. Eğer ürünü satın alan kişi kelvinden başına bir iş gelirse ben parayı buraya gönderdim diyor. O adam kim türk...
  4. ugo.

Sinyal gizleyici diye bir şey yok dostum. Kimse senin sinyalini takip edemez, ne hat ile ne telefon ile(telefon ile bu mümkün atıyorum apple istese yapar ama bu resmiyette suç olduğu için bunu kimse yapamıyor.) Yani anlayacağın ne operatör firması bulaşabilir böyle bir işe ne de apple farketmez...
  5. ugo.

Şikayet etsen ne bir açık hat kullanır iş tamam kimse izini süremez. Açık hat?: Biliyorsunuz, Türkiye üzerinde çok suriyeli ve afganlı var. Bu kişiler arasından kimliği olanlar telefon numarası alabiliyor, yani bir operatör bayii'nden hat alabiliyor. E ne yapsın suriyeli para yok aldığı hattı...
  6. ugo.

Yabancı bir kredi kartı değil öncelikle onu belirteyim(Trendyol global ödeme poslarına sahip değil sadece türkiyenin kredi kartı ile ödeme yapabilirsin). borç batağında, hayatı bitik, kredi çeke çeke anlı terlemiş TÜRK yurttaşların basit bir kaç oltalama yöntemi ile kredi kartı bilgilerini...
  7. ugo.

Bir kullanıcı satın aldım ama hala kullanamıyorum

imkanı yok bu özellik zaten 1 ve ya da 2 yil once geldi hiç kimse için bu süre kaldırılmaz veya azaltılmaz.
  8. ugo.

Bir kullanıcı satın aldım ama hala kullanamıyorum

O kişi kullanıcı adını değiştirdikten sonra 7 gün boyunca o kullanıcı adı blokelenir sebebi ise değişen kişi eski kullanıcı adına geri dönerse diye sadece o kişiye bloklanır bir tek değişen kişi alabilir. Eğer 7 gün sonunda bu olayı gerçekleştirmezse yani kullanıcı adını almazsa(Süresini...
  9. ugo.

Numaradan instagram bulmak

Rehbere ekleyip bakmak dışında bir çare yok
  10. ugo.

Riot çalışanından şikayetçi nasıl olurum?

Benim de bir hesabım ban yedi hiçbir şekilde hile veya 3. parti yazılımı kullanmadığım halde ve benim de banımı kaldırmadılar. O kadar fazla para yatırmıştım ki oyuna, aşırı gereksizmiş cidden. Neredeyse ilgilenmediler bile. Rank'ı da vardı üstelik emek yani diamond'du hesap.
  11. ugo.

Facebookum çalınmış facebook ads maili falan geldi 175 dolar fatura yardım

Kartın sahibi şikayet ettikten sonra polise gitmen direk seni suçlu durumuna düşürür akıllılık yapıyor bu kel derler tabir-i caizse, ben diyorum ki git dilekçe ver olay tazeyken, olur da bir gün ifadeye gidersen, dilekçeyi sun kurtul. Karar senin dostum. Ayrıca diğer yazın için de facebook...
  12. ugo.

Adli tıp raporu falan isterler seni bir sürü yorarlar hocam, yanlış yönlendirme yapmayayım ben sana kalmış ben yerinde olsam polise gider dilekçe v.s. alırım böyle bir şikayette bildiri de bulunduğum için, çünkü dediğim gibi eğer işlemler çalıntı kartla yapılmışsa ve o kartın sahibi de şikayetçi...
  13. ugo.

Tamamen rahat ol başına bir şey gelmez merak etme, ha yine panik yaparım aklıma takılır diyorsan direk polise git hocam, yoksa olur da şikayet edilirsen çalıntı kartın sahibi tarafından başına büyük ihale alırsın reşitsen de ceza kilitlerler bilgin olsun.
  14. ugo.

Dostum senlik bir şey yok ki, moral bozmana gerek yok. Facebook veri paylaşmıyor diye umut ediyorum, ki veri paylaşsa bile senin yararına olur, kanıtların var senin yapmadığına dair. Rahat ol moral bozma.
  15. ugo.

Eğer facebook hesabında 1 kez de olsa kendi numaranı kullanıysan, numarayı şimdi hesaptan kaldır. 1 Ay bekle hesabı sil. Edit: Şikayet edilme olsalığın yüksek yüksek ücretler ödenmiş facebook'a peşini bırakmazdım ben olsam. Edit 2: Ödenmemiş faturaların da ödenmemesi herhangi bir sorun teşkil...
  16. ugo.

Hiçbir şey değişmez, hesabı tamamen sil en azından şikayet etilmezsen 1 yıl içinde fb databaselerinden de silinir. Kurtulmuş olursun şikayet edilirsen işin zor numarayı kaldırman hiçbir şeyi değiştirmiyor eğer hesapta daha önce kendi numaranı hiç kullanmadıysan hiçbir sıkıntı olmaz. Ama dediğim...
  17. ugo.

Olay şu çalıntı kredi kartı ile insanları dolandırmak için, phishing yani dolandıracakları url(kendi sahte web siteleri)'ni senin hesabından reklama vermişler. Facebook hesabın eski kuruluş tarihine sahipse bundan dolayı çalındı hesabın, çünkü yeni açıp facebook'a reklam veremiyorlar, hem...
Top Bottom