Neler Yeni

900 TL ıphone 13 pro max(SIFIR)TR GARANTİLİ

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf
Herkese merhaba yaklaşık 2 yıldir didik didik takip ettiğim bi instagram hesabindan bahsedicem Hesap adi - 51k takipcisi var bu arkadaş nasıl oluyosa 2 yıldır 700 600 500 tl den iphone serilerinin son serisini satiyo bunu nasil yaptiğini size açiklıyam yabancilarin kredi kartlarini hackliyo ve kimisine ps5 veya iphone 13 pro max aliyo kucuk bir ucret karşiliğinda kimisenede işte 20k trendyol cuzdan bakiyesi satiyo 700 tlden şuan da da yapiyo arkadaşi biraz araştirdim bu arkadaş UMUTCAN UYGUN diye bi katil vardi hani kizlari olduruyodu onun hesabini hackledi sonra tik tok hesaplarini hackledi en sonda yaptiği vurgun VALES youtuber olan kişinin tel no sunu yayinladi ve şaka gibi bu geçek çikti arkadaşlar bu adamla iltibata geçen varmi bişey alan varmi bu adam dolandiriciyasa yakalanmadan nasil 2 yil boyunca bu işlemi yapiyo EMNİYET buna nasil izin veriyo ve adam geçenlerde ALP TV YE 2k para atti bağis atti bu cesaret nerden geliyo alttakilerde attiği hikaye

Ekler

• Screenshot_2022-02-10-01-03-26-914_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-02-10-01-03-26-914_com.instagram.android.jpg
    479 KB · Hit: 120
  • Screenshot_2022-02-10-01-03-24-390_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-02-10-01-03-24-390_com.instagram.android.jpg
    510.7 KB · Hit: 112
Son düzenleme:

Jkar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Doğukan
Bizim kendi dolandırıcılarımız var teşekkürler

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim kendi dolandırıcılarımız var teşekkürler
Metni tam oku ben bu adamı size pazarlamiyorum bu adam kim nasıl bu madar serbest geziyo onu soruyorum 🤦
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka bilmiyorum ama böyle bir şey olsa herkes bu adamdan alip paraya para demez miydi
İşte bende bunu diyorum ya ama adma 2 yildir böyle

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Herkese merhaba yaklaşık 2 yıldir didik didik takip ettiğim bi instagram hesabindan bahsedicem Hesap adi kelvinoffical0 51k takipcisi var bu arkadaş nasıl oluyosa 2 yıldır 700 600 500 TL den iphone serilerinin son serisini satiyo bunu nasil yaptiğini size açiklıyam yabancilarin kredi kartlarini hackliyo ve kimisine ps5 veya iphone 13 pro max aliyo kucuk bir ucret karşiliğinda kimisenede işte 20k trendyol cuzdan bakiyesi satiyo 700 tlden şuan da da yapiyo arkadaşi biraz araştirdim bu arkadaş UMUTCAN UYGUN diye bi katil vardi hani kizlari olduruyodu onun hesabini hackledi sonra tik tok hesaplarini hackledi en sonda yaptiği vurgun VALES youtuber olan kişinin tel no sunu yayinladi ve şaka gibi bu geçek çikti arkadaşlar bu adamla iltibata geçen varmi bişey alan varmi bu adam dolandiriciyasa yakalanmadan nasil 2 yil boyunca bu işlemi yapiyo EMNİYET buna nasil izin veriyo ve adam geçenlerde ALP TV YE 2k para atti bağis atti bu cesaret nerden geliyo
Yabancı bir kredi kartı değil öncelikle onu belirteyim(Trendyol global ödeme poslarına sahip değil sadece türkiyenin kredi kartı ile ödeme yapabilirsin). borç batağında, hayatı bitik, kredi çeke çeke anlı terlemiş TÜRK yurttaşların basit bir kaç oltalama yöntemi ile kredi kartı bilgilerini çalıyor. Bir de üstüne yetmiyor o bilgileri anlık olarak trendyol'a girip bakiye yüklüyor. Kişiyi de oltalama sayfasında şifre gönderildi tarzından bir sayfaya aktarıp 3D Güvenlik kodunu, kişi(kart sahibi) sanki kendi alışveriş yapıyormuş gibi girip ödemeyi tamamlıyorlar. Son adım kalıyor, kartın limiti yeterse çekiyor. Yetmezse limit yetersiz hatası alıyor kelvin dediğin kişi. Bu işi başka birilerinin üzerinden yapmak daha mantıklı(iphone 13 pro max'i 1000 TL'den başkasına satmak), çünkü başka çaresi yok . Bu ürünleri kendi alıp bir telefoncuya sattı diyelim. Kargoyu almak dert, aynı telefoncuya sürekli zümrüt gibi değerli şeyleri satmak ayrı bir dert. Taktiği bulmuş kolay para tabii. Sakın bir şey almayın böyle insanlardan, bakiye falan neyse ama fiziki bir ürün alırsanız hapı yutarsınız. Çalıntı kredi kartı ile alınmış ürünleri adeta size teslim aldırıyor hem de para karşılığında gerçekten çok trajikomik bir olay! Kartın sahibi kartı kapattırıp çalıntı kart ibaresi ile işlemi iptal ettirse kargocu sizi alıp direk karakola götürür. Bu arkadaşın ismini çok duydum bu tarz işleri bir kaç yıldır yapıyor, aslında böyle çocukları yakalamak kolay da devlet de ne yapsın vatandaşı yemek daha hoşlarına gidiyor herhalde dolandırıcıya bir şey olmuyor :D

Kontfire

80+ Silver
Metni tam oku ben bu adamı size pazarlamiyorum bu adam kim nasıl bu madar serbest geziyo onu soruyorum 🤦

İşte bende bunu diyorum ya ama adma 2 yildir böyle
Gerçekten bu adamdan alıp eline mal geçen var mı bunu araştırmak lazım ama şunu da gördüm, dolandirici sanki aliciymis gibi de yorum yapabiliyor ben aldim bir sıkıntı olmadan elime ulaştı gibi

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf
Yabancı bir kredi kartı değil öncelikle onu belirteyim, borç batağında hayatı bitik kredi çeke çeke anlı terlemiş TÜRK yurttaşların basit bir kaç oltalama yöntemi ile kredi kartı bilgilerini çalıyor. Bir de üstüne yetmiyor o bilgileri anlık olarak trendyola girip bakiye yüklüyor. Kişiyi de oltalama sayfasında şifre gönderildi tarzından bir sayfaya aktarıp 3D Güvenlik kodunu, kişi(kart sahibi) sanki kendi alışveriş yapıyormuş gibi girip ödemeyi tamamlıyorlar. Son adım kalıyor, kartın limiti yeterse çekiyor. Yetmezse limit yetersiz hatası alıyor kelvin dediğin kişi. Bu işi başka birilerinin üzerinden yapmak daha mantıklı(iphone 13 pro max'i 1000 TL'den başkasına satmak), çünkü başka çaresi yok . Bu ürünleri kendi alıp bir telefoncuya sattı diyelim. Kargoyu almak dert, aynı telefoncuya sürekli zümrüt gibi değerli şeyleri satmak ayrı bir dert. Taktiği bulmuş kolay para tabii. Sakın bir şey almayın böyle insanlardan, bakiye falan neyse ama fiziki bir ürün alırsanız hapı yutarsınız. Çalıntı kredi kartı ile alınmış ürünleri adeta size teslim aldırıyor hem de para karşılığında. Kartın sahibi kartı kapattırıp çalıntı kart ibaresi ile işlemi iptal ettirse kargocu sizi alıp direk karakola götürür. Bu arkadaşın ismini çok duydum bu tarz işleri bir kaç yıldır yapıyor, aslında böyle çocukları yakalamak kolay da devlet de ne yapsın vatandaşı yemek daha hoşlarına gidiyor herhalde dolandırıcıya bir şey olmuyor :D
Ha işte abim ben de bunu diyom oh be işte aradiğim cevap

Gerçekten bu adamdan alıp eline mal geçen var mı bunu araştırmak lazım ama şunu da gördüm, dolandirici sanki aliciymis gibi de yorum yapabiliyor ben aldim bir sıkıntı olmadan elime ulaştı gibi
Bunda da var ama öyle böyle değil

Yabancı bir kredi kartı değil öncelikle onu belirteyim, borç batağında hayatı bitik kredi çeke çeke anlı terlemiş TÜRK yurttaşların basit bir kaç oltalama yöntemi ile kredi kartı bilgilerini çalıyor. Bir de üstüne yetmiyor o bilgileri anlık olarak trendyola girip bakiye yüklüyor. Kişiyi de oltalama sayfasında şifre gönderildi tarzından bir sayfaya aktarıp 3D Güvenlik kodunu, kişi(kart sahibi) sanki kendi alışveriş yapıyormuş gibi girip ödemeyi tamamlıyorlar. Son adım kalıyor, kartın limiti yeterse çekiyor. Yetmezse limit yetersiz hatası alıyor kelvin dediğin kişi. Bu işi başka birilerinin üzerinden yapmak daha mantıklı(iphone 13 pro max'i 1000 TL'den başkasına satmak), çünkü başka çaresi yok . Bu ürünleri kendi alıp bir telefoncuya sattı diyelim. Kargoyu almak dert, aynı telefoncuya sürekli zümrüt gibi değerli şeyleri satmak ayrı bir dert. Taktiği bulmuş kolay para tabii. Sakın bir şey almayın böyle insanlardan, bakiye falan neyse ama fiziki bir ürün alırsanız hapı yutarsınız. Çalıntı kredi kartı ile alınmış ürünleri adeta size teslim aldırıyor hem de para karşılığında gerçekten çok trajikomik bir olay! Kartın sahibi kartı kapattırıp çalıntı kart ibaresi ile işlemi iptal ettirse kargocu sizi alıp direk karakola götürür. Bu arkadaşın ismini çok duydum bu tarz işleri bir kaç yıldır yapıyor, aslında böyle çocukları yakalamak kolay da devlet de ne yapsın vatandaşı yemek daha hoşlarına gidiyor herhalde dolandırıcıya bir şey olmuyor :D
Peki bu adam nasıl yakalanmıyo açikcasi dediğin gibi fiziki olan şeyleri gondermediği zaman olmuş adina acilan hesaplar var kelvinoffical_dolandirici diye yani şikeyet eden olamamiş mi bu adami

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Ben de tam böyle bir iş arıyordum. Nasıl bende yapabilirim? (!)

Ben böyle bir muhabbete denk gelmiş olsaydım "kesin çakma kim 900'e satar" diye düşünürdüm gene böyle bi muhabbet aklıma gelmezdi.

Top Bottom