Neler Yeni

Facebookum çalınmış facebook ads maili falan geldi 175 dolar fatura yardım

Squex

80+ Silver
Face hesabıma hiç girmem. Sadece oyunda oturum açmak için girmişimdir o da dragon city, bugün maili tonla mail gelince bakmak istedim ne oluyor diye hesaba bir girdim türkmenistandan giriş yapılmış hemen çıkartıp şifremi falan değiştirdim sonra baktım telefon numarası benim telefon numaram değil hesabıma kayıtlı onu da çıkardım sonra bir kredi kartı ekli benimki değil ama ne bilmiyorum sonra facebook ads diye bir şey varmış ona baktım bir de ne göreyim gün gün 175 dolar ödemeli reklam alınmış ne olduğu hakkında bir fikrim yok bilen varsa yardım etsin lütfen. gitcem bayılcam şimdi ya. Hesabı tamamen silmek için de 30 gün gerekiyormuş.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    135.2 KB · Hit: 98
  • resim_2021-03-23_155656.png
    resim_2021-03-23_155656.png
    134.9 KB · Hit: 101
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    210.6 KB · Hit: 94

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Face hesabıma hiç girmem. Sadece oyunda oturum açmak için girmişimdir o da dragon city, bugün maili tonla mail gelince bakmak istedim ne oluyor diye hesaba bir girdim türkmenistandan giriş yapılmış hemen çıkartıp şifremi falan değiştirdim sonra baktım telefon numarası benim telefon numaram değil hesabıma kayıtlı onu da çıkardım sonra bir kredi kartı ekli benimki değil ama ne bilmiyorum sonra facebook ads diye bir şey varmış ona baktım bir de ne göreyim gün gün 175 dolar ödemeli reklam alınmış ne olduğu hakkında bir fikrim yok bilen varsa yardım etsin lütfen. gitcem bayılcam şimdi ya. Hesabı tamamen silmek için de 30 gün gerekiyormuş.
o paralar ödendi diyor bunlar sana sms olarak geldi mi ?

Chapin

80+ Silver
Çalıntı kredi kartı ile işlem yaptılar büyük ihtimalle, işlem senin kartından mı yapılmış?

Benimde daha önce başıma geldi, çok kötü bir durum.

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalıntı kredi kartı ile işlem yaptılar büyük ihtimalle, işlem senin kartından mı yapılmış?

Benimde daha önce başıma geldi, çok kötü bir durum.
Hayır direk kartılarımı kontrol ettim orada yazan kart hep aynı kart ile almışlar ama benim kartım değil son 4 hanesi tutmuyor

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hayır direk kartılarımı kontrol ettim orada yazan kart hep aynı kart ile almışlar ama benim kartım değil son 4 hanesi tutmuyor
Herhalde çalıntı kart ile başkasına suç yıkmak için böyle bir şey yapılmış :(

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hesabımın silinme onayının reddi gibi bir şey olabilir mi

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
neden reklam alınsın ki hele facebooktan sanki birinin parasını harcamak istiyor ama nerede harcıyacağını bilmiyormuş gibi o.O2

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Olay şu çalıntı kredi kartı ile insanları dolandırmak için, phishing yani dolandıracakları url(kendi sahte web siteleri)'ni senin hesabından reklama vermişler. Facebook hesabın eski kuruluş tarihine sahipse bundan dolayı çalındı hesabın, çünkü yeni açıp facebook'a reklam veremiyorlar, hem açtıkları hesap güvenliğe düşüp puf oluyor hem de kullandıkları çalıntı kart dütdüt oluyor. Hesabı kalıcı olarak silmeni tavsiye ederim telefon numaran varsa hesapta ifadeye çağırabilirler şaşırma.

Squex

80+ Silver
Olay şu çalıntı kredi kartı ile insanları dolandırmak için, phishing yani dolandıracakları url(kendi sahte web siteleri)'ni senin hesabından reklama vermişler. Facebook hesabın eski kuruluş tarihine sahipse bundan dolayı çalındı hesabın, çünkü yeni açıp facebook'a reklam veremiyorlar, hem açtıkları hesap güvenliğe düşüp puf oluyor hem de kullandıkları çalıntı kart dütdüt oluyor. Hesabı kalıcı olarak silmeni tavsiye ederim telefon numaran varsa hesapta ifadeye çağırabilirler şaşırma.
kaldırsam ne olur telefon numarasını hesabım 2009 da ben küçükken babam açmıştı

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
kaldırsam ne olur telefon numarasını hesabım 2009 da ben küçükken babam açmıştı
Hiçbir şey değişmez, hesabı tamamen sil en azından şikayet etilmezsen 1 yıl içinde fb databaselerinden de silinir. Kurtulmuş olursun şikayet edilirsen işin zor numarayı kaldırman hiçbir şeyi değiştirmiyor eğer hesapta daha önce kendi numaranı hiç kullanmadıysan hiçbir sıkıntı olmaz. Ama dediğim gibi şikayet edilirsen biraz uğraşmak zorunda kalırsın, çünkü başkasının yaptığına dair elinde kanıtın yok, bu forumdaki gönderini gösterebilirsin, facebook numarasında kullanılmış +49 numarayı gösterip bu numara bir almanya numarası benimle alakası bile yok dersin facebook'dan gelen şifreniz değişti mailini gösterirsin, sc5 veya da proxy kullanmışlardır ip adresini isterler ama vericeğin ip proxy veya socks5'e ait olur. Uzun lafın kısası dolandırıcılara ulaşamazsın, fakat şansın var kurtulabilirsin.

Top Bottom