Neler Yeni

Facebookum çalınmış facebook ads maili falan geldi 175 dolar fatura yardım

Squex

80+ Silver
Olay şu çalıntı kredi kartı ile insanları dolandırmak için, phishing yani dolandıracakları url(kendi sahte web siteleri)'ni senin hesabından reklama vermişler. Facebook hesabın eski kuruluş tarihine sahipse bundan dolayı çalındı hesabın, çünkü yeni açıp facebook'a reklam veremiyorlar, hem açtıkları hesap güvenliğe düşüp puf oluyor hem de kullandıkları çalıntı kart dütdüt oluyor. Hesabı kalıcı olarak silmeni tavsiye ederim telefon numaran varsa hesapta ifadeye çağırabilirler şaşırma.
Kalıcı olarak silmek içinde 1 ay gerekiyormuş ya

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Kalıcı olarak silmek içinde 1 ay gerekiyormuş ya
Eğer facebook hesabında 1 kez de olsa kendi numaranı kullanıysan, numarayı şimdi hesaptan kaldır. 1 Ay bekle hesabı sil.

Edit: Şikayet edilme olsalığın yüksek yüksek ücretler ödenmiş facebook'a peşini bırakmazdım ben olsam.

Edit 2: Ödenmemiş faturaların da ödenmemesi herhangi bir sorun teşkil etmez, ödenmediği sürece sadece dolandırıcıların açtığı reklam facebook ve instagram'da yayına girmez. Her hangi bir şekilde ödemediniz faturanızı diye şikayet edilmezsin facebook tarafından, fakat umuyorum ki bu bir dolandırıcılık vakasıdır, ki öyle görünüyor 250 dolar civarı da bir para ödenmiş kart sahibi işin peşine düşebilir, 2017-2019 yılları arasında facebook 3. şahıslara kullanıcılarının bilgilerini paylaşmıyordu. Şu an değişmiş olabilir bilgim yok, ama 2017-2019 yıllarında bilgi paylaşmadığına kefil olabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer facebook hesabında 1 kez de olsa kendi numaranı kullanıysan, numarayı şimdi hesaptan kaldır. 1 Ay bekle hesabı sil.

Edit: Şikayet edilme olsalığın yüksek yüksek ücretler ödenmiş facebook'a peşini bırakmazdım ben olsam.

Edit 2: Ödenmemiş faturaların da ödenmemesi herhangi bir sorun teşkil etmez, ödenmediği sürece sadece dolandırıcıların açtığı reklam facebook ve instagram'da yayına girmez. Her hangi bir şekilde ödemediniz faturanızı diye şikayet edilmezsin facebook tarafından, fakat umuyorum ki bu bir dolandırıcılık vakasıdır, ki öyle görünüyor 250 dolar civarı da bir para ödenmiş kart sahibi işin peşine düşebilir, 2017-2019 yılları arasında facebook 3. şahıslara kullanıcılarının bilgilerini paylaşmıyordu. Şu an değişmiş olabilir bilgim yok, ama 2017-2019 yıllarında bilgi paylaşmadığına kefil olabilirim.
@Squex

Squex

80+ Silver
uğraştığımız şeylere bak ya gün içinde moral 0 kaldı

@Squex
o ödenmemiş şeyleri ödemezsem bir şey olmaz yani faiz falan gelmez

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
uğraştığımız şeylere bak ya gün içinde moral 0 kaldı

o ödenmemiş şeyleri ödemezsem bir şey olmaz yani faiz falan gelmez
Dostum senlik bir şey yok ki, moral bozmana gerek yok. Facebook veri paylaşmıyor diye umut ediyorum, ki veri paylaşsa bile senin yararına olur, kanıtların var senin yapmadığına dair. Rahat ol moral bozma.

Squex

80+ Silver
Dostum senlik bir şey yok ki, moral bozmana gerek yok. Facebook veri paylaşmıyor diye umut ediyorum, ki veri paylaşsa bile senin yararına olur, kanıtların var senin yapmadığına dair. Rahat ol moral bozma.
sağol az da olsa neşelendirdin

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Başına hiçbir sorun açmaz, ara sıra para ödeyin diye mail gelir onları da umursama. Bu işin ticaretini yapanlar var 175 dolar faturalı hesaplardan bedava reklam çıkabiliyorsun felan filan işte.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
sağol az da olsa neşelendirdin
Tamamen rahat ol başına bir şey gelmez merak etme, ha yine panik yaparım aklıma takılır diyorsan direk polise git hocam, yoksa olur da şikayet edilirsen çalıntı kartın sahibi tarafından başına büyük ihale alırsın reşitsen de ceza kilitlerler bilgin olsun.

Squex

80+ Silver
Tamamen rahat ol başına bir şey gelmez merak etme, ha yine panik yaparım aklıma takılır diyorsan direk polise git hocam, yoksa olur da şikayet edilirsen çalıntı kartın sahibi tarafından başına büyük ihale alırsın reşitsen de ceza kilitlerler bilgin olsun.
15 yaşındayım reşit değilim

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
15 yaşındayım reşit değilim
Adli tıp raporu falan isterler seni bir sürü yorarlar hocam, yanlış yönlendirme yapmayayım ben sana kalmış ben yerinde olsam polise gider dilekçe v.s. alırım böyle bir şikayette bildiri de bulunduğum için, çünkü dediğim gibi eğer işlemler çalıntı kartla yapılmışsa ve o kartın sahibi de şikayetçi olursa sıkıntıya girebilirsin.

Squex

80+ Silver
Başına hiçbir sorun açmaz, ara sıra para ödeyin diye mail gelir onları da umursama. Bu işin ticaretini yapanlar var 175 dolar faturalı hesaplardan bedava reklam çıkabiliyorsun felan filan işte.
reklama dair tek mail bile gelmemiş bende onu anlamadım normalde gelmez mi yani tek gelen o attıklarım

Adli tıp raporu falan isterler seni bir sürü yorarlar hocam, yanlış yönlendirme yapmayayım ben sana kalmış ben yerinde olsam polise gider dilekçe v.s. alırım böyle bir şikayette bildiri de bulunduğum için, çünkü dediğim gibi eğer işlemler çalıntı kartla yapılmışsa ve o kartın sahibi de şikayetçi olursa sıkıntıya girebilirsin.
polise gitsem ailde kargaşa çıkar akışına bırakmayı düşünüyorum kartın sahibide şikayet ederse o zaman giderim

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
reklama dair tek mail bile gelmemiş bende onu anlamadım normalde gelmez mi yani tek gelen o attıklarım

polise gitsem ailde kargaşa çıkar akışına bırakmayı düşünüyorum kartın sahibide şikayet ederse o zaman giderim
Kartın sahibi şikayet ettikten sonra polise gitmen direk seni suçlu durumuna düşürür akıllılık yapıyor bu kel derler tabir-i caizse, ben diyorum ki git dilekçe ver olay tazeyken, olur da bir gün ifadeye gidersen, dilekçeyi sun kurtul. Karar senin dostum. Ayrıca diğer yazın için de facebook reklam çıkınca mail gelmez sadece ödeme yöntemi ekleyince gelir, o da zaten gelmiştir veya da mail ile bildirimleri kapatıp eklemişlerdir.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Yav ne polisi ne şeyi boşver unut gitsin bir şey çıkmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,211
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom