Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Tiktok yayınım kasıyor

Dostum zekan beni çok etkiledi, sana burs vermek istiyorum aylık 2 torba kemik senindir.
  2. Arthur♛Morgan

Tiktok yayınım kasıyor

Arkadaşlar tiktokta yayın açınca pc kasıyor, aslında sistem iyi imzadan bakabilirsiniz. Bunun çözüme ne olabilir?
  3. Arthur♛Morgan

OBS ayarları yardım!!!!

Onur nacinin youtube da ayarlar hakkında videosu var ona bi bak
  4. Arthur♛Morgan

Twitch Twitch Bit Olayı Özeti

Bilader twitch diye başladın sistem istiyorum diye çıktın anlamadım ki ben :D
  5. Arthur♛Morgan

Twitch Twitch bit olayları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hiçbir şey olmayacak kazanan yine kazanmaya devam edecek.
  6. Arthur♛Morgan

Aranızda Gerçekten Edit Yapmayı Bilen Var Mı?

Elbette; https://www.youtube.com/channel/UC5ZLZV6N3Z6tQUlKbd7XV6w 1634223333 Örnek var mı?
  7. Arthur♛Morgan

Aranızda Gerçekten Edit Yapmayı Bilen Var Mı?

Merhaba; Aranızda premiere pro vb programları iyi kullanan gerçekten güzel editler yapabilen bi arkadaş var mı? Youtube kanalım var normalde editlerimi kendim yapıyorum ama bir de başkasının yaptığını görmek (beğenirsem) kendisine yaptırmak isterim. Mesela ben 1 saatlik bir videomu yollayacağım...
  8. Arthur♛Morgan

obs ayarlarını nasıl yapabilirim ?

Onur Naci Öztürkler'in bir videosu var youtubeda obs ile ilgili oradan yapabilirsin gayet güzel anlatıyor. 1633425074 Youtube için mi?
  9. Arthur♛Morgan

Bu Video Hakkın da Eleştiride Bulunur Musunuz?

Ben bunu yapamam bu beni aşar diyebileceğim bir örnek gönderirsen neden olmasın, birlikte çalışabiliriz.
  10. Arthur♛Morgan

Bu Video Hakkın da Eleştiride Bulunur Musunuz?

Arkadaşlar aranızda bilenler vardır ben youtube ile uğraşıyorum oyunlar ile ilgili içerik üreterek paylaşımlar yapıyorum. Daha önce de buna benzer konular açtım ve ara sıra yine açmaya devam edeceğim çünkü yaptığım videolar ve zaman içerisinde ki gelişimim hakkın da bilgi ve eleştiri almam lazım...
  11. Arthur♛Morgan

Kayıt Alırken Oyun ve Kendi Sesimi Ayırma (Yardım Lütfen)

Çok teşekkür ederim, eve gidince izleyeceğim şuan çalışıyorum :)
  12. Arthur♛Morgan

Hatırladığım kadıyla eşit değil hocam. Şimdi anladım galiba, eğer masaüstü sesini kısıp kendi sesimi açıp kayda başlarsam sorun düzelecek büyük ihtimalle. Çok teşekkür ederim. Birde hocam yukarı da dediğim gibi bu sesleri birbirinden harici mikrofon olmadan ayırmanın bir yolu yok mu? Yani benim...
  13. Arthur♛Morgan

Hocam çok güzel anlattınız ama tam anlayamadım kusura bakmayın. Acaba video veya bir görsel falan var mı bu ayarla ile ilgili? 1629962260 Evde olmadığım için pc açıp bakamadım bi görsel var mı hocam belki görünce hatırlarım.
  14. Arthur♛Morgan

Arkadaşlar sorunumu şöyle açıklayım size; OBS ile kayıt alıyorum oyun sesi ve oyunda konuşan diğer insanların sesi gayet net yüksek sesle kayıt ediliyor sorun yok, benim sesimi de aynı şekilde kayıt ediyor ama benim sesim çok az geliyor, edit sırasın da onların sesini kısıp kendi sesimi...
  15. Arthur♛Morgan

Böyle Videolar Editler Hoşunuza Gidiyor Mu?

Bu benim kendi videom da dedim acaba insanlar ne düşünüyor izliyorlar mı böyle videoları diye merak ettim ve foruma sormak istedim. 1629892074 Sen hangi oyunu izliyorsun hocam? Yada görsen izlersin?
  16. Arthur♛Morgan

Böyle Videolar Editler Hoşunuza Gidiyor Mu?

Soru başlıkta linkini verdiğim videoda ki gibi editler ve bu tarz videolar hoşunuza gidiyor mu ? Mesela denk gelince durup izliyor musunuz? Link;
  17. Arthur♛Morgan

Video İçin Valorant Takım Arkadaşları

Akşam bi görüşelim seninle kurban olur mu?
  18. Arthur♛Morgan

Video İçin Valorant Takım Arkadaşları

Selam beyler; Bir youtube kanalım var ve valoranta dair içerikler çekmek istiyorum, (birlikte maç atıcaz bende bunu kayda alıp editleyeceğim) Ne konuştuğunu bilen saygılı, kaynatmasını eğlenmesini bilen 4 arkadaşa ihtiyacım var eğer düşünürseniz yazın. Yaş en az 20 olmalı Rank falan fark etmez...
  19. Arthur♛Morgan

YouTube Videolarım İçin Eleştiri İstiyorum (LÜTFEN)

Çok teşekkür ederim Notex seni hatırlayacağım, eğer o kanal büyürse bu konuşmayı hatırlayacağım :)
Top Bottom