Neler Yeni

Bu Video Hakkın da Eleştiride Bulunur Musunuz?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Arkadaşlar aranızda bilenler vardır ben youtube ile uğraşıyorum oyunlar ile ilgili içerik üreterek paylaşımlar yapıyorum.
Daha önce de buna benzer konular açtım ve ara sıra yine açmaya devam edeceğim çünkü yaptığım videolar ve zaman içerisinde ki gelişimim hakkın da bilgi ve eleştiri almam lazım kanalım 1100 aboneli bir kanal yani çok büyük kitlelere ulaşamıyorum henüz o yüzden şimdilik buradan sizin fikirlerinizi alacağım, sizde biraz zahmete girin yardım edin bana bişey olmaz :)
Şimdiden teşekkürler.

NOT: Youtube küçük resmi biraz aceleye geldi daha iyilerini yapacağım.

Video Linki;

DaffyGraphic

80+ Silver
Arkadaşlar aranızda bilenler vardır ben youtube ile uğraşıyorum oyunlar ile ilgili içerik üreterek paylaşımlar yapıyorum.
Daha önce de buna benzer konular açtım ve ara sıra yine açmaya devam edeceğim çünkü yaptığım videolar ve zaman içerisinde ki gelişimim hakkın da bilgi ve eleştiri almam lazım kanalım 1100 aboneli bir kanal yani çok büyük kitlelere ulaşamıyorum henüz o yüzden şimdilik buradan sizin fikirlerinizi alacağım, sizde biraz zahmete girin yardım edin bana bişey olmaz :)
Şimdiden teşekkürler.

NOT: Youtube küçük resmi biraz aceleye geldi daha iyilerini yapacağım.

Video Linki;
Video güzel ya.Komik yani.İsterseniz kapak fotoğraflarınızı yapabilrim cuzi bir miktar karşılığında

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Video güzel ya.Komik yani.İsterseniz kapak fotoğraflarınızı yapabilrim cuzi bir miktar karşılığında
Ben bunu yapamam bu beni aşar diyebileceğim bir örnek gönderirsen neden olmasın, birlikte çalışabiliriz.

Top Bottom