Hocam gördüğüm ilk eksi video 30 FPS. Bence gameplay videolarının hepsi 60 FPS olmalı. Nasıl oyunlarda 60 FPS görmek istiyorsak videolarda da istemeliyiz. Gerçi 1 videoyu izledim sadece sadece o mu 30 FPS bilmiyorum. Bir de konuşmanız biraz sessiz ve isteksiz gibi. Sadece bana mı öyle geldi bilmiyorum.İzle izle bir kaç dakika izleme ile spoiler yenecek bir oyun değil epey uzun çünkü![]()
Telefon kamerasını kullandığım için mecburen o açıda çekmek zorunda kaldım ama ilerleyen zamanlar da güzel bir webcam alıp ön cepheden çekmeyi düşünüyorumwebcamin açısını değiştirsen güzel olur aşağıdan biraz rahatsız etti beni
Dikkate alacağım hocam çok teşekkürlerKamera yeri yazıları kapatıyor, bir de biraz büyük geldi bana
Yakında valorant videoları yapacağım küçük resim için önerinizi kesinlikle dikkate alacağım.Thumbnail fontu ve rengi değiştirilebilir. Topluluğun daha fazla izlediği online oyunlar (valorant gibi) üzerinden videolar çekilebilir.
Bugün itibari ile düzelteceğim hocamVideo kapağından aşırı rahatsız oldum diyebilirim
Telefon kamerası kullandığım için mecburen o açıda çekim yapıyorum hocam ama webcam aldığım da ön cepheden çekim yapacağım çok teşekkür ederim öneriniz içinHocam kamera açınızı değiştirebilirsiniz sanki. Profilden değil de cepheden görsek sizi daha hoş olabilir.
Aslında kulaklık mikrofonu kullanmayı kesinlikle istemiyorum ama maddi problemlerden dolayı mikrofon alamadım, iyi bir mikrofon alıp kaliteyi artırmayı planlıyorum. Çok teşekkür ederim öneriniz içinSes kalitesi benim pek hoşuma gitmedi
Biraz daha iyi bir mikrofonlu kulaklık alın bence
Çok teşekkür ederim dikkate alacağım bu önerinizi.Kamera yeri yazıları kapatıyor, bir de biraz büyük geldi bana
Böyle güzel bir değerlendirme için ne kadar teşekkür etsem azdır size.Hocam şahsen mikrofonunuzun sesini oyunun sesi bastırıyor bunu programlar ile arttırabilirsiniz fakat bazen sesiniz çok çıkıyor o yerleri edit programınızla azaltabilirsiniz kameranız biraz daha üstte olmasını tercih ederim
(Kameranızı monitörün üstene koyup arkanıza yeşil ekran koyup videolar çekebilirsiniz)
Oynadığınız oyunu ben beğendim fakat daha çok kitle istiyor iseniz gündemdeki oyunlara yönelebilirsiniz kapaktaki yazı fontları çoğunun hoşunagitmeyebilir yazı fontlarında değişiklik yapabilirsiniz açıklama kısmını bollaştırabilirsiniz örneğin pc donanımlarınızı şu türde
Bilgisayar Donanımlarım:
Asus TUF B550
Msı Gtx 1650
Amd Ryzen 5 2600
(Örnektir) isterseniz parçaların linklerini koyabilirsiniz
(Örnek):
Asus tuf b550: https://forum.donanimarsivi.com
Bu türden yada diğer videoların linkini koyabilirsin
Daha önceki Shadow Of The Tomb Raider bölümleri:
Shadow Of The Tomb Raider#8Shadow Of The Tomb Raider#7
Bu türde yapabilirsiniz tamamen size kalmış birşeydir
(aldığım linkler sizin videolarınızın linkleridir herhangi bir sorun olması diye son harfleri sildim)
Bu arada bilgisayar donanımlarınız nedir?
Asıl ben teşekkür ederim ben sizi izlerken sıkılmadım daha doğrusu eğlendim sizin doğallığınız hoşuma gitti inşallah youtube kanalınız daha da çok büyür.Böyle güzel bir değerlendirme için ne kadar teşekkür etsem azdır size.
Maddi sebeplerden dolayı bir kamera alamadım telefonu webcam olarak kullanıyorum o yüzden mecburen şimdilik o açıda çekim yapmak zorundayım ama elbet düzelteceğim.
Yeşil perde olayını bende gerçekten düşünüyor ve istiyorum en kısa zaman da onu da gerçekleştireceğim.
Dediğiniz gibi oynadığım oyunlar büyük kitlelere sahip oyunlar değiller bende online fps oyunları çekmeyi düşünüyorum ve valorant için bir kaç kayıt denemesi yaptım bile.
Şuandan itibaren yüklediğim her video da açıklama için verdiğiniz taktiği uygulayacağım.
Ve tekrardan gerçekten çok teşekkür ederim. Bana büyük bir iyilik yaptınız.
Son olarak acaba videoları izlerken sıkıldınız mı? eğlendiniz mi? hoşunuza gitti mi? veya beğenmediniz mi? Bunu da cevaplarsanız çok memnun olurum.
Edit: Youtube küçük resimlerini hazırlayabilmek için bugünde itibaren photoshop öğrenmeye başlıyorum hem yazı fontlarını hem de küçük resim içeriğini daha güzel hale getirip insanların daha fazla ilgisini çekmesini sağlayacağım.
Çok teşekkür ederim Notex seni hatırlayacağım, eğer o kanal büyürse bu konuşmayı hatırlayacağımAsıl ben teşekkür ederim ben sizi izlerken sıkılmadım daha doğrusu eğlendim sizin doğallığınız hoşuma gitti inşallah youtube kanalınız daha da çok büyür.