Arama sonuçları: *

1. Clyde

Youtube YouTube Üzerinden Para Kazanma Zorluğu

Halihazırda çalışırken zaten ödeniyor. Ödenirken bana vergi borcu çıkarılıyor. Benim şu an öğrenmeye çalıştığım şey çalışırken bir yandan YouTube için başvursam aktif sigortam olduğu için BAĞ-KUR işin içine girmeden kurtulabilir miyim? Altı üstü alacağımız para gözü çatlasın 1k onu alabilmek...
  2. Clyde

4B girişi yapınca 4A'ya ne olacağını bilmiyorum. Alacağım paranın gideri karşılamadığı sürece sürekli cebimden gidecek. 1732023202 Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın.
  3. Clyde

Banka hesabını devletin verdiği belge ile açmak gerekiyormuş. %15'lik vergi kapsamından yararlanmak için. 1 2 aya B Tipi cezaevinden fotoğraf atmazsam iyidir. 1732023110 Türkiye.
  4. Clyde

Şaka gibi mesela bu durum da ayrı bir konu.
  5. Clyde

Herhangi bir işlem yapmayacağım şu anlık çözene kadar. Daha sonrasında "kazanmadığım" para için tekrardan vergi ödeme zorunluluğuna katlanmak istemiyorum.
  6. Clyde

YouTube'dan kazanacağım 200 300 TL'yi de Bağkura verip üstüne borçlu çıkacağım yani :D
  7. Clyde

Teşekkür ederim vallahi artık nefes almaya bile ne vaktim ne gücüm kalıyor. Bir kaç gündür 12 saat çalışıyorum uyu uyan işe git boş bulduğunda ders çalış robota döndüm :kekw: 1732022009 Yıllık 880.000 TL'yi geçmediği sürece %15 vergi ödemek gerekiyormuş. Şirket işlerini kaldırmışlar. Ama yine...
  8. Clyde

Arkadaşlar merhabalar. Sizlere sormak danışmak istediğim bir mevzu var. Ben aktif olarak hem okuyorum hem geceleri benzinlikte çalışıyorum. Bir yandan YouTube ile ilgileniyorum ve kanalımdan para kazanabiliyorum. Vergi mevzularını araştırırken bir kaç sorunla karşılaştım ve bu sorunlar için...
  9. Clyde

OBS Sarı Çerçeve Sorunu

Denedim ama işe yaramıyor. 1695332032 Ben sadece o uygulama gözüksün istiyorum o yüzden.
  10. Clyde

OBS Sarı Çerçeve Sorunu

Otomatikte ama bir şey düzelmiyor.
  11. Clyde

OBS Sarı Çerçeve Sorunu

Ekran yakalama ile kullanıyorum şu an.
  12. Clyde

OBS Sarı Çerçeve Sorunu

Hayır görev çubuğu için demedim. Sarı çerçeve gözüme batıyor onu dedim. Tam ekran video açınca her yer siyah çerçeveler sarı sarı.
  13. Clyde

OBS Sarı Çerçeve Sorunu

Çok gözüme batıyor. Tam ekran video açınca çok daha kötü.
  14. Clyde

OBS Sarı Çerçeve Sorunu

OBS'de Ekran Yakalama özelliğini seçince Sarı Çerçeve oluşuyor. İnternette gördüğüm şeyleri denedim ama bir işe yaramadı.
  15. Clyde

Twitch Twitch Yayınları İçin Ekip Arkadaşları Arıyoruz

Ben dc geliyim yine de eve döndüğümde gelirim
  16. Clyde

Twitch Twitch Yayınları İçin Ekip Arkadaşları Arıyoruz

Evde olsaydım gelirdim ya yayladayım. Pcyi de yeni topladım kullanamadım daha.
  17. Clyde

Samsung TV'de Twitch Üzerinden Yayın İzlenmiyor

Düzelmesini umalım bakalım. Smart View ile bağlayınca 30fps oluyor onu da sevmiyorum çok yapıcak bir şey yok artık. 1674222148 Ben de düşündüm onu ama YouTube üzerinde bir sıkıntı yok 4K yayın da açıyor uygulamada bir sorun var diye düşünüyorum. Smart TV sıkıntısı keşke Android üretse Samsung.
  18. Clyde

Samsung TV'de Twitch Üzerinden Yayın İzlenmiyor

Samsung 49" Nu7500 sahibiyim. İnternet sağlayıcım Kablonet 120Mbps Fiber internete sahibim. Normalde Samsung İnternet üzerinden açıp izliyordum çamur gibi gözüküyordu 1 2 saniye 1080p olup tekrar 360p'ye düşüyordu. Bu sabah öylesine gireyim TV'den izleyeyim dedim baktım oturum açma gelmiş...
Top Bottom