Neler Yeni

Samsung TV'de Twitch Üzerinden Yayın İzlenmiyor

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Samsung 49" Nu7500 sahibiyim. İnternet sağlayıcım Kablonet 120Mbps Fiber internete sahibim. Normalde Samsung İnternet üzerinden açıp izliyordum çamur gibi gözüküyordu 1 2 saniye 1080p olup tekrar 360p'ye düşüyordu. Bu sabah öylesine gireyim TV'den izleyeyim dedim baktım oturum açma gelmiş uygulama mağazasına girdim Twitch uygulama olarak eklenmiş indirdim açtım hesabımı girdim. Herhangi bir yayına giriyorum 1080p60 720p60 480 asla açılmıyor hiçbir şekilde yayın izlenmiyor sürekli donuyor takılıyor oynamıyor. Ethernet bağlıydı çıkardım WiFi 5 kanalına bağladım değişen bir şey yok. Bu neden olur nasıl düzeltilir? Youtube üzerinden 4k HDR videoları açıyorum bir sorun olmuyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
twitchin son sürümünde var bu sıkıntı bildiğim kadarıyla

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,389
İsim
Oğuz Oğuz
Samsung 49" Nu7500 sahibiyim. İnternet sağlayıcım Kablonet 120Mbps Fiber internete sahibim. Normalde Samsung İnternet üzerinden açıp izliyordum çamur gibi gözüküyordu 1 2 saniye 1080p olup tekrar 360p'ye düşüyordu. Bu sabah öylesine gireyim TV'den izleyeyim dedim baktım oturum açma gelmiş uygulama mağazasına girdim Twitch uygulama olarak eklenmiş indirdim açtım hesabımı girdim. Herhangi bir yayına giriyorum 1080p60 720p60 480 asla açılmıyor hiçbir şekilde yayın izlenmiyor sürekli donuyor takılıyor oynamıyor. Ethernet bağlıydı çıkardım WiFi 5 kanalına bağladım değişen bir şey yok. Bu neden olur nasıl düzeltilir? Youtube üzerinden 4k HDR videoları açıyorum bir sorun olmuyor.
Bende de aynı 1080p izlenmiyor 720p anca açıyor. Muhtemelen canlı yayın olduğu için tv'nin işlem gücü yetmiyor.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
twitchin son sürümünde var bu sıkıntı bildiğim kadarıyla
Düzelmesini umalım bakalım. Smart View ile bağlayınca 30fps oluyor onu da sevmiyorum çok yapıcak bir şey yok artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de aynı 1080p izlenmiyor 720p anca açıyor. Muhtemelen canlı yayın olduğu için tv'nin işlem gücü yetmiyor.
Ben de düşündüm onu ama YouTube üzerinde bir sıkıntı yok 4K yayın da açıyor uygulamada bir sorun var diye düşünüyorum. Smart TV sıkıntısı keşke Android üretse Samsung.

Top Bottom