Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Twitch 🟣 TWİTCH TÜRKİYE ERİŞİM ENGELİ GELDİ 🟣

Ben bu arada twitch'e sorunsuz giriyorum günlerdir. [Turk telekom altyapısı]
  2. DonanımFikir

Twitch Jahrein İtopya (B)İndirimleri Yayını

Teknoloji konusunda bence çoğu insana güvenmemek gerek, Zaten kazık atmaya çalışan insanlar çok özellikle bu tarz parça konularında bilgisi olmayanları. Boşuna bazı mahalle bilgisayarcıları, reklam adı altında bazı influcerların, kazıkçı 2.el pc satıcıları. Yani jahreine güvenmek de saçma ,her...
  3. DonanımFikir

Twitch Yayını nasıl yapılır ?

Yayın için obs , streamlabs gibi yayın programı gerekli. Ayarlamalarını araştırıp geliştirdiğinde plugin vb. yayın için daha extra katar
  4. DonanımFikir

amazon prime gaming prıme day 30 ucretsiz oyunları

Aç usta, o zaman da sorun olmuyor.
  5. DonanımFikir

amazon prime gaming prıme day 30 ucretsiz oyunları

Bi taşla iki kuş BEKLEDİĞİM PRİME DAY İNDİRİMLERİ olacak :) FLAŞ İndirimler harbi haşmetli olacak. Şimdiden yazın almak istediklerinizi o güne saklayın.
  6. DonanımFikir

Twitch Discord Sunucusu Oluşturma

Öncelikle çok üst düzey istemiyorsan, sunucunu emojiler, süslemeler ve mee6 gibi botlarla beleşe 10 dk da yapabilirsin
  7. DonanımFikir

Forumda Kendi Youtube Kanalım İçin Destek İstemek Yasak Mı?

Direk linki atıp abone olun tarzı vb. yasak. Forum için faydalı içerikler,mesela: [Teknolojik Ürün inceleme vb. ise de ürünü açacağın konuda tanıtıp kanalındaki o ürün incelemesinin videosunu paylaşırsan sorun olmaz].
  8. DonanımFikir

Twitch 🎯[Rehber] 🎬Better TTV Nedir? Nasıl kullanılır? Ayarlar

6 7 Ayki sonra yapacağım canlı yayınlar için iyi bir temel için yardımcı olduğun için sağol O zamanlara da Her cuma PC Toplama yayınları yapmayı düşünüyorum
  9. DonanımFikir

Kadın erkek ne fark eder (dardanel ton reklam)

Tadı nasıl almaya değermi?
  10. DonanımFikir

Kadın erkek ne fark eder (dardanel ton reklam)

Zaten Dardanel almıyordum Almamaya da devam edeceğim PAHALI ÇÜNKİ
  11. DonanımFikir

Netflix'e gelen Zam!

Amazon Prime'a devam kısaca.
  12. DonanımFikir

Forumda Videolarımı Paylaşabilir Miyim?

Para ve reklam amacı güdülmemişse sorun olmaz
Top Bottom