Neler Yeni

Twitch Jahrein İtopya (B)İndirimleri Yayını

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Kendisini severim , çoğu konuda hak verip görüşlerine saygı duyduğum yayıncıdır.Fakat şu an sürmekte olan yayında inanılmaz cringe oldum sadece gülüyorum.Zaten itopya çoğu üründe bir tık pahalıya satıyor indirim adı altında yayıncılara firma güzellemesi yaptırtıyorlar şu anda :D
Ya şu jahonun ekibinde Taha diye bir çocuk var az önce 3060 lı hazır sistemle ilgili '' Arkadaşlar bende de 5600x var 5600 ü 1000 tl farkla 5600x e yükseltebilirsiniz '' diyor.'' Arasında ufak bir performans farkı var gibi arkadaşlar '' falan dedi.Yok kardeşim yok ufak bile değil nerdeyse performans farkı yok ve sen firmayı yücelteceğim diye 1000tl yi çöpe atmamızı söylüyorsun :)
Gamebooster monitör övüyorlar,kötülemiyorum fakat övülecek bir yanı yok ve şuan hala millete kazık atma derdindeler.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Teknoloji konusunda bence çoğu insana güvenmemek gerek,
Zaten kazık atmaya çalışan insanlar çok özellikle bu tarz parça konularında bilgisi olmayanları.
Boşuna bazı mahalle bilgisayarcıları, reklam adı altında bazı influcerların, kazıkçı 2.el pc satıcıları.
Yani jahreine güvenmek de saçma ,her ne kadar bazı dediklerini beğensemde.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Kendisini severim , çoğu konuda hak verip görüşlerine saygı duyduğum yayıncıdır.Fakat şu an sürmekte olan yayında inanılmaz cringe oldum sadece gülüyorum.Zaten itopya çoğu üründe bir tık pahalıya satıyor indirim adı altında yayıncılara firma güzellemesi yaptırtıyorlar şu anda :D
Ya şu jahonun ekibinde Taha diye bir çocuk var az önce 3060 lı hazır sistemle ilgili '' Arkadaşlar bende de 5600x var 5600 ü 1000 TL farkla 5600x e yükseltebilirsiniz '' diyor.'' Arasında ufak bir performans farkı var gibi arkadaşlar '' falan dedi.Yok kardeşim yok ufak bile değil nerdeyse performans farkı yok ve sen firmayı yücelteceğim diye 1000tl yi çöpe atmamızı söylüyorsun :)
Gamebooster monitör övüyorlar,kötülemiyorum fakat övülecek bir yanı yok ve şuan hala millete kazık atma derdindeler.
Adam sponsoru b*k gibi ürünler mi desin hocam? ayrıca Jahrein gerçek indirim olmayan ürünlerde genelde itopya tarafını arayıp daha da indirim talep ediyor. Tabii bu bir savunma değil ama adam sponsorunu kötülemez zaten.

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
hazır sistemler hariç fena olmayan indirimler yaptı bence

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam sponsoru b*k gibi ürünler mi desin hocam? ayrıca Jahrein gerçek indirim olmayan ürünlerde genelde itopya tarafını arayıp daha da indirim talep ediyor. Tabii bu bir savunma değil ama adam sponsorunu kötülemez zaten.
Bende bundan bahsediyorum zaten kardeşim, adamlar sponsor diye yayında ne taklalar atılıyor .

Ensy58

80+ Bronze
Tamam sponsor diye milleti kazıklamaya devam etsinler o zaman.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnan iş birliği yaptığı çoğu yayıncı ne fiyattan satıldığı, ne ürünler ile satıldığı umrumda değil. Tek bir şey var kazan-kazan. Zaten çoğu donanımdan da anlamıyor. Anlayan yayıncılardan biri batuhan, o da böyle s*lak işlerle anılmamak için almıyor, resmi olarak itopya sponsorluğunu.

Itopya zaten genel olarak piyasanın üzerinde satan bir firma zaten o yüzden oranın fiyatlarını çok baz almamak gerek, her yerde olduğu gibi arada iyi indirimler olabiliyor sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,893
Üyeler
164,743
Son üye
Jesamet
Top Bottom