Neler Yeni

Kadın erkek ne fark eder (dardanel ton reklam)

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
sözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?

Avolay

80+ Gold
Prim kasmaktır bu :) , markaların böyle olan hiçbir reklamını beğenmiyor desteklemiyorum

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
sözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Aynı şeyi bugün düşündüm tesadüf oldu sanırsam. Aşırı saçma bir reklam, sözde ayrımcılık yapmayanlar bunlar ama asıl ayrımcılığın dibini vuranlar da bunlar garip.

Son düzenleme:

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı şeyi bugün düşündüm tesadüf oldu sanırsam. Aşırı saçma bir reklam gibi geldi,sözde ayrımcılık yapmayanlar bunlar ama asıl ayrımcılığın dibini vurunlarda bunlar garip.
Kadın öldürülür 5 gün gündemde olur. Erkek öldürülür 1dk anlatirlar sonra geçerler(ha bide kadinlar sey dey ohh birazds onlar öldürülsün).

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bende bu reklama çok tilt oldum. Adamlar yapmış demek kadar kadınlar yapmış da yanlış bir cümle. Bireyler yapmış denilemez reklama uymaz ama reklam baştan başa ZIRWA geldi bana.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Kadın öldürülür 5 gün gündemde olur. Erkek öldürülür 1dk anlatirlar sonra geçerler(ha bide kadinlar sey dey ohh birazds onlar öldürülsün).
Aynen öyle ağızımdan aldın. Mesela bir kadın işletme kuruyor abarta abarta anlatılıyor haberlere çıkıyor, bir erkek işletme kurunca sıradan diyip geçiliyor ki böyle olması lazım.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bu reklama çok tilt oldum. Adamlar yapmış demek kadar kadınlar yapmış da yanlış bir cümle. Bireyler yapmış denilemez reklama uymaz ama reklam baştan başa ZIRWA geldi bana.
Adamı orda birey olarak söylenmiyor ki hem adamlar deken insanlar anlaminda kullaniliyo saçma sapan reklamlar.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam