DoğuamaBatı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,288
Aynı şeyi bugün düşündüm tesadüf oldu sanırsam. Aşırı saçma bir reklam, sözde ayrımcılık yapmayanlar bunlar ama asıl ayrımcılığın dibini vuranlar da bunlar garip.sözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Herkes priminde.Prim kasmaktır bu, markaların böyle olan hiçbir reklamını beğenmiyor desteklemiyorum
Kadın öldürülür 5 gün gündemde olur. Erkek öldürülür 1dk anlatirlar sonra geçerler(ha bide kadinlar sey dey ohh birazds onlar öldürülsün).Aynı şeyi bugün düşündüm tesadüf oldu sanırsam. Aşırı saçma bir reklam gibi geldi,sözde ayrımcılık yapmayanlar bunlar ama asıl ayrımcılığın dibini vurunlarda bunlar garip.
Aynen öyle ağızımdan aldın. Mesela bir kadın işletme kuruyor abarta abarta anlatılıyor haberlere çıkıyor, bir erkek işletme kurunca sıradan diyip geçiliyor ki böyle olması lazım.Kadın öldürülür 5 gün gündemde olur. Erkek öldürülür 1dk anlatirlar sonra geçerler(ha bide kadinlar sey dey ohh birazds onlar öldürülsün).
Adamı orda birey olarak söylenmiyor ki hem adamlar deken insanlar anlaminda kullaniliyo saçma sapan reklamlar.Bende bu reklama çok tilt oldum. Adamlar yapmış demek kadar kadınlar yapmış da yanlış bir cümle. Bireyler yapmış denilemez reklama uymaz ama reklam baştan başa ZIRWA geldi bana.
bu ülkede kadınların Allah yerine konduğunu unuttun sanırımsözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?