Kadın erkek ne fark eder (dardanel ton reklam)

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
sözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?

Prim kasmaktır bu :) , markaların böyle olan hiçbir reklamını beğenmiyor desteklemiyorum

sözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Aynı şeyi bugün düşündüm tesadüf oldu sanırsam. Aşırı saçma bir reklam, sözde ayrımcılık yapmayanlar bunlar ama asıl ayrımcılığın dibini vuranlar da bunlar garip.

Son düzenleme:
Aynı şeyi bugün düşündüm tesadüf oldu sanırsam. Aşırı saçma bir reklam gibi geldi,sözde ayrımcılık yapmayanlar bunlar ama asıl ayrımcılığın dibini vurunlarda bunlar garip.
Kadın öldürülür 5 gün gündemde olur. Erkek öldürülür 1dk anlatirlar sonra geçerler(ha bide kadinlar sey dey ohh birazds onlar öldürülsün).

Bende bu reklama çok tilt oldum. Adamlar yapmış demek kadar kadınlar yapmış da yanlış bir cümle. Bireyler yapmış denilemez reklama uymaz ama reklam baştan başa ZIRWA geldi bana.

Kadın öldürülür 5 gün gündemde olur. Erkek öldürülür 1dk anlatirlar sonra geçerler(ha bide kadinlar sey dey ohh birazds onlar öldürülsün).
Aynen öyle ağızımdan aldın. Mesela bir kadın işletme kuruyor abarta abarta anlatılıyor haberlere çıkıyor, bir erkek işletme kurunca sıradan diyip geçiliyor ki böyle olması lazım.

Bende bu reklama çok tilt oldum. Adamlar yapmış demek kadar kadınlar yapmış da yanlış bir cümle. Bireyler yapmış denilemez reklama uymaz ama reklam baştan başa ZIRWA geldi bana.
Adamı orda birey olarak söylenmiyor ki hem adamlar deken insanlar anlaminda kullaniliyo saçma sapan reklamlar.

Arkadaş hem kadın erkek eşit derler hem de kadını yüceltirler.
Kadın erkeğin eşit olmadı yer var eşit olduğu yer var.
Böyle reklamlardan gına geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,352
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri