Neler Yeni

Kadın erkek ne fark eder (dardanel ton reklam)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Zaten Dardanel almıyordum
Almamaya da devam edeceğim
PAHALI ÇÜNKİ
TİTAN H.O BEBİŞİİİM

Neyse.
Bence ayrımcı bir reklam. Sanki üretimde erkeklerin hiç katkısı yokmuş gibi.
Hele ev hanımı olup kocasından para bekleyip başka erkeklere laf atanların beyninden şüphe ediyorum. Madem öyle kendi çalışsın parasını kazansın. Madem kadınlar erkeklerle eşit ve biz onu savunuyoruz...

Dün törende 3 kişi şiir okudu ikisi kız birisi erkekti. Kızların okuduğu şiirleri alkışladılar erkek olan şiiri okumayı bitirdi kimse de umursamadı.
Ulan her yerde mi ayrımcılık be.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
"Adamlar yapmış" derken erkekler yapmış anlamında söylenmediğini anlayamayacak kadar akıldan feraget eden insanların böyle reklamlar yapması gayet normal.
Buna neden şaşırdınız ki?

KoppuK

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
OrkunBaysal

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
sözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Çalışan çalışandır neden kadın erkek ayırt etme gereği duyuyoruz ki , insanları birey olarak kabul etmek lazım

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
sözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
işte buna sinir oluyorum heleki şu feminist tayfa varya terörizmi destekleyenlerden başka bir şey değil eşcinselliği destekle sonra birde gel erkekleri aşşağıla sonra gel cinsel cinsel yazılar ''g♥t bemin elletirim hamile kalırım doğurmam popom şekil önümden çekil'' gibi slogan yapıyorlar şu videoya bi bakın önce bunlara özgürlüğün ne olduğunu anlatın yoksa lut kavminde farkı yok bunların

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,003
İsim
Mert Can Ergün
hijyen yok

Top Bottom