Kadın erkek ne fark eder (dardanel ton reklam)

Zaten Dardanel almıyordum
Almamaya da devam edeceğim
PAHALI ÇÜNKİ
TİTAN H.O BEBİŞİİİM

Neyse.
Bence ayrımcı bir reklam. Sanki üretimde erkeklerin hiç katkısı yokmuş gibi.
Hele ev hanımı olup kocasından para bekleyip başka erkeklere laf atanların beyninden şüphe ediyorum. Madem öyle kendi çalışsın parasını kazansın. Madem kadınlar erkeklerle eşit ve biz onu savunuyoruz...

Dün törende 3 kişi şiir okudu ikisi kız birisi erkekti. Kızların okuduğu şiirleri alkışladılar erkek olan şiiri okumayı bitirdi kimse de umursamadı.
Ulan her yerde mi ayrımcılık be.

"Adamlar yapmış" derken erkekler yapmış anlamında söylenmediğini anlayamayacak kadar akıldan feraget eden insanların böyle reklamlar yapması gayet normal.
Buna neden şaşırdınız ki?

sözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Çalışan çalışandır neden kadın erkek ayırt etme gereği duyuyoruz ki , insanları birey olarak kabul etmek lazım

m.ö den önce kalma kafayla yapılmış reklam

sözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
işte buna sinir oluyorum heleki şu feminist tayfa varya terörizmi destekleyenlerden başka bir şey değil eşcinselliği destekle sonra birde gel erkekleri aşşağıla sonra gel cinsel cinsel yazılar ''g♥t bemin elletirim hamile kalırım doğurmam popom şekil önümden çekil'' gibi slogan yapıyorlar şu videoya bi bakın önce bunlara özgürlüğün ne olduğunu anlatın yoksa lut kavminde farkı yok bunların

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,676
Üyeler
185,925
Son üye
babajoe
Geri