Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

Twitch Twitch dışı alınan bağışlarda vergi

twitch dışı diyerek bahsettiğin bynogame gibi yerlerse zaten otomatik komisyon vergi kesiyorlar o yüzden problem olmaz
  2. F4IRFL4Y

Youtube Youtube Sizdede Bu Sorun Var Mı ?

bu başka bir uygulama kanka alakası yok dediğin şey ile alakası yok adı internet dowland manager kısaca idm araştır kur sende
  3. F4IRFL4Y

peki ekranın altında olan şeyi nasıl düzelticem
  4. F4IRFL4Y

Beyler Google Sildim Yükledim Ve Ben Ana Kullandığım Hesapta Böyle Gözüküyor Ama Başka Hesaba Geçince Böyle Bunu Nasıl Düzelticem Birde Tam Ekran Kullanınca Böyle Oluyor Alt Kısım Ve Gitmiyor Çözümü Nedir ?
  5. F4IRFL4Y

Twitch Yayında Dc Düzgün Geliyor Ama Oyun Sesleri Çok Kötü Geliyor

Arkadaşlar Selamlar Obs'den Hopörleri Kendi Kulaklığım Seçmeme Rağmen Oyunlarda Ses Gelmiyor Nerdeyse Yayına Örnek : Bu Yayında Cs Oynuyordum Ama Oyunun Hiç Bir Sesi Gelmemiş Neredeyse Yani 0 Oyun Sesi Yada Bu Yayında Dakika 10:22-10:25 Arası Bağış Sesi Kesik Kesik Geliyor Ama Bana...
  6. F4IRFL4Y

Twitch Cs 2 - Valorant Oynayan Ekip Arkadaşları Lazım

Parasını çıkarıyor prime ama işte almak sorun
  7. F4IRFL4Y

kanka valo valla inan çok basit oyun gibi geliyor zevk almıyom adamlar bana diyor smuf müsün diyom ilk elim yeni yükleidm yalan diyorlar cs 2 oynayınca valo basit geliyor 1700218026 dc ekle hocam
  8. F4IRFL4Y

Valo Çok Oynamıyorum Rank Kasmıyorum Ama Basit Oyun Bana Göre Aim Olarak Max Gümüş 1 Çıktım O Da Hiç Ciddi Oynamadım Öyle 1-2 Maç Atıp
  9. F4IRFL4Y

Olur hocam dc : f4irfl4y Eklersin
  10. F4IRFL4Y

Selam Dostlar 1 Haftadır Düzenli Yayınlar Yapıyorum Project Zomboid Yayını Yapıyordum Bir Ortak Yayıncı Ark İle Kendisi 2 Gün Tatile Çıktı Bende Ara Verdim Dedim Cs 2- Valorant Yayını Yapalım Ama Ekipsizde Oynamak İstemiyorum Normalde Yayınlar 6-8 Saat Arası Sürüyor Saat 20:00 Da Başlıyor Saat...
  11. F4IRFL4Y

Twitch Donate Linki Veren Siteler Lazım

açık o zaten 1700177659 bakacam 1700178032 1 Hafta İçinde Dönüyorlarmış
  12. F4IRFL4Y

Twitch Donate Linki Veren Siteler Lazım

Selamalar Dostlar Twitch'de Düzenli Yayınlara Başladım Şuan Tek Aktif Bynogame Var Ve Sorunsuz Bağış Alıyorum Bugün İlk Defa 1'er TL'den 5 TL Olacak Şekilde 5 Tane Bağış Aldım Mutlu Oldum Ama Dedimki Neden Başka Sitelerden'de Link Almıyorum Ne Kadar Fazla O Kadar Takipçi İçin Kolaylık Demek İlk...
  13. F4IRFL4Y

Twitch Twitch Botu Moderatör Ama Modartörler Kısmında Gözükmüyor

Selam Arkadaşlar Yayın İçin Bota Modaratörlük Verdim Chat'de Felan Modaratör Olarak Gözüküyor Ama Moderatör Olarak Twitch'in Rollerinde Gözükmüyor
  14. F4IRFL4Y

Twitch Twitch OWN3D Bot Chat'e Takip Edenin İsmini {name} Olarak Atıyor

Yasak Diye Ve Senin Sorularına Yapay Zeka Cevap Verebilir Teknik Sorunlaırn Cevabı Yapay Zekada Yok :kekw::hackerman:
  15. F4IRFL4Y

Anladım Teşekkür Ederim Ama Yardımcı Olmuyor Kanka Şuan Bu Bana Acil Lazım O Yüzden Her Gelen Cevabı Hızlıca Okuyup Denemek İstiyorum
  16. F4IRFL4Y

kanka yanlış anlama ama yapay zeka cevaplar yardımcı olmuyor eyw
  17. F4IRFL4Y

Başka Bir Uygulama Var Mı Çözebileceğim Stremlabs'de Bulamadım da Bu Ayarı Başka Bir Ark'de Yayın Yapıyor Ona Sorun Yok
  18. F4IRFL4Y

Selam Dostlar Twitch İçin Yarımcı Bot Uzantı Olarak Kullanıyorum Bu Fotoraftaki Gibi Olaylar Listesinde Kimin Takip Ettiğini Gösteriyor Ama Tekrarla Dediğimde Chat'de {name} Aramıza Hoşgeldin Diyor Bunu Nasıl Çözecem
  19. F4IRFL4Y

ekran kayıt programı önerisi

Gel Sana Obs Özel Ayar Gösterem Yayında Kullandıklarım Dahil
Top Bottom