Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

11 Upload ile Twitch yayını açılır mı?

Discord'u başka bir ses çıkışından alman lazım. Öyle profesyonel ekipmanların olmadığı için FxSound falan indirip Discord'u FxSound'a, yayını ve oyunu da normal kulaklık sesine yönlendirebilirsin.
  2. Mustafa Zahid

1440x1080 Video formatı Tam ekran değil mi

1440x1080p 4:3 bir görüntü ayarı. Yani kendi ekranına göre (eğer 16:9 ise) tam ekran olmasını istersen 1280x720, 1920x1080 gibi gibi çözünürlüklerle kayıt almalısın. Eğer ona rağmen tam ekran değil ise OBS'ten ekranın boyutunu büyült. Edit: NVIDIA ShadowPlay üzerinden ekran çözünürlüğünü oyun...
  3. Mustafa Zahid

OBS 9000 bitrate pixel sorunu

Rica ederim. Dediğim gibi, AMD'nin kodlayıcılarını sana şöyle özetleyebilirim. NVIDIA kodlayıcısıyla yaptığın 5000 bitrate = AMD kodlayıcısıyla yaptığın 10000 hatta belki 15000 bitrateye bile denk gelebiliyor. Kendim eskiden AMD kullandığımdan dolayı böyle diyorum.
  4. Mustafa Zahid

OBS 9000 bitrate pixel sorunu

1080p 60fps 5000-6000 bitrate yapıp bir de ne kadar etkiler bilmem ama anahtar kare aralığını 2 yap. Eğer ona rağmen görüntü çamur oluyorsa yapabileceğin pek bir şey yok çünkü oynadığın oyun da ekran kartı yüklü bir oyun. Üstüne bir de yayın açmaya çalıştığından dolayı da kaynaklanabilir. Bir de...
  5. Mustafa Zahid

OBS oyun yakalama siyah ekranda kalıyor, yardım :(

Eğer laptop kullanıyorsan ve dahili ekran kartın aktif şekilde çalışıyorsa OBS'te oyun yakalama yapmayı denediğinde siyah ekranda kalır. Dahili ekran kartını BIOS veya varsa laptopun kendi yazılımı üzerinden kapatmayı dene.
  6. Mustafa Zahid

Yayın/Video Yapmak istiyorum?

Oynadığın oyun FPS oyunlarıysa kaydı ve yayını her türlü GPU ile vermen daha iyi olur. Fakat AMD'nin kodlayıcısı düşük bitrate seviyelerinde biraz tırt olduğu için internetin droplanmayacağı sürece en yüksek değerde tutman gerekir. Senin uploadın 7.5 desek, 6000 bitrate verebilirsin. Video...
  7. Mustafa Zahid

Oyun Kayıtı İçin OBS'ye Ne Kadar Bit Verilmeli?

Videoda keseceğin yerler de olacağını hesaplarsak Premiere Pro. Gayet kaliteli ve hızlı render alıyor.
  8. Mustafa Zahid

Oyun Kayıtı İçin OBS'ye Ne Kadar Bit Verilmeli?

1080p 60fps için 10.000 bitrate kayıt, 10.000 bitrate render. Eğer biraz daha kaliteli istersen 15.000 bitrate kayıt, 10.000 bitrate render yapabilirsin.
  9. Mustafa Zahid

twitch 1000 upload ile kaç bitrate alabilir ?

Ayarlarını görebilir miyim? Ben bile kendi internetimin yüklemesi 5 ve 3800-4000 bitrate falan verip kaliteli yayın yapabiliyorum.
  10. Mustafa Zahid

5000-6000 seviyeleri zaten gayet kaliteli bir seviye. Daha da çıkmaya pek gerek yok. İnsanlar 4000-4500 bitrate ile bile 1080p 60fps kaliteli yayınlar yapıyor.
  11. Mustafa Zahid

O sistemde tam kalite vermek pekte mantıklı değil. 5000 bitrate bile yeterli. Gerçi oynadığın oyuna göre performansın değişebilir, o yüzden deneyerek görmek daha mantıklı olur.
  12. Mustafa Zahid

OBS de Custom Sanal Kamera Ekleme

Aynı uygulamayı nasıl bulursun emin değilim ancak "OBS Animasyonlu Facecam" tarzında şeyler aratarak benzerlerini bulabilirsin.
  13. Mustafa Zahid

OBS de Custom Sanal Kamera Ekleme

Onların programları var arkada açık tutuyorlar, ardından OBS üzerinden "Pencere Yakalama" ile o programı gösterttiriyorlar. Ardından onu da yayına ekliyor. Şu klavye fare hareket ettiren kedi ile aynı mantıkta.
  14. Mustafa Zahid

YT Music vs Spotify: İlk İzlenim

YT Music'te müzik klibini izleyebilmek bir artı. Ek olarak o şarkının istediğin halini de bulursun çünkü YouTube bu içerik açısından oldukça geniş bir kütüphaneye sahip. Sebebi, isteyen istediği ses dosyasını ve klibini ekleyebilir. Fakat telefonda YT Music'te indirme olayı çok saçma işliyor...
  15. Mustafa Zahid

Twitch i7 11800h rtx 3060 16 ram ile yayın yapamıyorum

Yayını ekran kartından vereceksin de ondan, fakat FH5, Assetto Corsa gibi GPU'ya dayanan oyunların yayınını değil. Öyle oyunlar oynayınca da işlemciden vereceksin.
Top Bottom