günaydın arkadaşlar. bugün yeni sistemimi kullandığım 2. gün, dün de kısa bir ara yayın açmayı denemiştim ama lol oynarken oyun yakalama sahnesinde siyah ekranda kalmıştı, bugün uyanınca yine denedim yine aynı sorun
internette önerilen tüm şeyleri denedim nerdeyse ama olmadı. bazen, çok nadiren obs ekranında oyun yakalama penceresinde oyunumu görüyorum, ama alt tab yapıp oyuna geçip tekrar alt tab ile obs'i kontrol etmeye geldiğimde siyah ekrana düştüğünü görüyorum
acaba o sırada görüntü veriyor mu diye merak edip kayıt aldım 5-10 saniye, görüntü kaydı yapıyor aslında bende siyah ekran görünse bile, ama ben ekranımı düzenleyemiyorum siyah ekranda olduğum için ve zaten normal de değil böyle olması, çok çok rahatsız edici bir durum. nvidia'nın geforce experience paneli üzerinden yayın yapayım dedim, o daha da kötü, oyun ekranı yakalama diye bir şey bile yok, komple tüm ekranı kayıt yapıyor. nvidia denetim masasında bir ton ayar var, onlarla ilgili mi acaba diye korkuyorum. bir de monitörüm benQ gw2270 modeli, yeni monitör alıcam ama bununla ilgili olabilir mi bilmiyorum.