Arama sonuçları: *

1. OZAN J

165 FPS VİDEOMU HANGİ PROGRAM İLE EDİTLEYEBİLİRİM

Premiere pro dan güzelce edit yapabilirsin. Şahsen uzun zamandır kullanıyorum ve FranzJ zamanında yüksek FPS ile kayıt alıp editlerini öyle yapıyordu. (ara editlerinde bazen bu yöntemi kullanıyor) . Export ettiğinde çok akıcı bir görüntü elde ediyordu. Ne yapacaksın 160 Fps yi al 30 fps yeterli...
  2. OZAN J

bilgisayarım oyun yayını açmak için nasıl ?

2060 ile cam gibi yayın yapıyorum. Sen de gayet iyi yapabilirsin. 6000 bitrate basarsın ama upload onemli bu durumda. Olmadi 30fps yayin yaparsin
  3. OZAN J

Youtube'da yayın yapan varmı ?

O zaman çözünürlüğü çıkışı tam olarak 1920x1080 yapalım. Upload iyi ise 6000 den 8000'e falan çıkartalım. Twitchden yayınlayalım. Sonra youtube'a atalım. En sağlıklısı bu. En azından fazla kumlanmamış daha net görüntüyü youtube'a atmış olursun.
  4. OZAN J

Yok. Oyunda aşağı iniyorsun ya hani. Aşağı inerken harita ve arazi yüklemesi oluyor. O ara işlemciye biniyor bütün her şey. Ama aşağı indiğin halde kasma geçmiyor. OBS bug'a girmiş orada belli.Çok yüksek ihtimal işlemciden dolayı drop giriyor yayına ondan kasıyor. Bundan dolayı 2. pc kullanıyor...
  5. OZAN J

Aynı ayarlarla Twitch'e yayın yap kardeşim. O kumlanma dediğinin en az yarısı gidecek. İlk yayına başlayan, anlaşması olmayan yayıncılara 6k civarlarında izin veriyor. 1 dakika civarı yayın yap her 2 platformada. Bak bakalım hangisi daha net :) Ekran kartın falan kötü olur anlarım. Yüzde 100...
  6. OZAN J

Youtube'a yapıyorsan 6k Bitrate yetmez. İlla kumlanma olacak o bitrate ile. Anca sıkıştırma teknolojisi vs olacak da 6k bitrate öyle yeterli olsun. Ama senin sorunun kasma problemi. Kasma derken yayında izlerken mi kasıyor? yoksa yayın açarkenmi donuyor. Kumlanma-donma vs farklı konular.
  7. OZAN J

Yıllardır yayın yaparım. Kumlanma işini Hiçbir şekilde kendi oyun oynadığın bilgisayarda çözemezsin. Anca 2. bilgisayar olacak. Ondan yayın yapacaksın. Şuan 40 küsür upload var. Köklesem de yine de kumlanma olacak. 4070s ekran kartı için Yayın ekran kartı deniliyor. Belki o işi çözmüştür. Ama...
  8. OZAN J

Ben 20000 Bitrate veriyorum 1080p60FPS Yinede kumlanma oluyor çözemedim. Aynı bitratenin yarısını twitch'e versem daha net yayın oluyor. Kasma bendede bazen 60 fps nin aşağısına düşüyor bende anlamıyorum doğrusu. Akıcı değil genel olarak.
  9. OZAN J

11 Upload ile Twitch yayını açılır mı?

OBS - Advanced - Aşşağıda Network kısmında aşağıdaki 3 tike tıkla. dynamic change-enable network yapsan yeterlı. ilk seçenek zaten bitrateni dinamik olarak değiştireceği için fazla etkilenmeyeceksin. Çiçek gibi yayın yaparsın. Bu ayarı yapmazsan pingin genel olarak hep yüksek olur dalgalanma çok...
  10. OZAN J

Twitch'te Yayın Açma

Doğru karar. Katılıyorum.
  11. OZAN J

Twitch'te Yayın Açma

Bu sistem ile 4000 bitrate 720p 60 FPS rahat yayın yaparsın. FullHD 30 fps de yaparsın ama ne kadar kaliteli olur bilemeyiz. Onun için bitrate arttırman gerekir. Ama şöyle. 720p 60 FPS de çok az kumlanma olabilir. Bi tık bitrate arttırman gerekebilir ama göz yormaz.
Top Bottom