Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Twitch Obs'de Yayın Donmadan Nasıl Ayar Yaparım

hocam ya yayın kalitesini düşürüp oyun fps ini sabitleyeceksini ya da kaliteli yayın yapıp oyun oynamayıp sadece just chatting falan yapacaksın. Yayın işine başlamak istiyorsanız sisteminizi yükseltmeniz lazım
  2. RevenKalr

NYMPEA Karanlık yüzü ve işlediği suçlar

boş biri salla
  3. RevenKalr

Streamlabs mi Obs mi önerirsiniz twitch

Oyle cunku Bilggisayari daha fazla yoruyor ve basitligi hic hosuma gitmiyor Ayriyeten yayindayken bitrate degistiremiyordun, duzeltmedilerse tabii ki. Obs adamdir
  4. RevenKalr

Twitch Twitch Yayıncısı Melih Kalkan Melek Oldu☹️

Yayınları güzeldi, kendisi zaten mutluluk saçıyordu. Allah rahmet eylesin mekânı Cennet olsun inşAllah
  5. RevenKalr

6800xt ile yayın açıyorum ama pikselleşme oluyor

Amd ekran kartindan yayin yapma islemciden ver
  6. RevenKalr

OBS'den yayın yaparken görüntü pikselleşiyor.

Yayini islemciden ver
  7. RevenKalr

4 ms | 94Down | 10Up, Lütfen yardım edin..

superonline da sıkıntı yaşayan 3-4 büyük yayıncı görmüştüm. benim 2 arkadaşım da superonline ile yayın açmak isterken çok sıkıntı yaşamışlardı, bunları görünce superonline dan vazgeçmiştim
  8. RevenKalr

birşeyler denettirecektim ama farklı ethernet takınca böyle oldu dediğin için sorun oymuş gibi gözüküyor. maalesef şuanlık benim elimden bir şey gelmiyor. eğer pc de hiç bir değişiklik yapmadıysanız internetle alakalı olduğu aşikâr
  9. RevenKalr

sistemin hangi parçadan yayın verdiğin ve yayın ayarlarını söyleyebilirsen güzel olur. eğer bunların hepsi sıkıntısızsa uploadın dengesizdir
  10. RevenKalr

Twitch R5 5600 ile gtx 1050 ti twitch de yayın açtırır mı

rahat acarsin, yayini islemciden verirsin
  11. RevenKalr

Twitch yayını için kaç upload gerekiyor ?

Eger 5 upload stabil ise 720p 60fps 4800 bitrate in guzel olacagini dusunuyorum ama isterseniz 864p 48 fps 4800-5000 butrate de deneyebilirsiniz
  12. RevenKalr

Kaç bitrate vermeliyim ??

Yayını ekran kartından ver 4000-5000 bitrate verirsin 864p kalitede 1644331527 Bu arada aldığınız performans nasıl o işlemciyle o ekran kartında , bende 3060 düşünüyorum ama işlemcim sizinle aynı işte darboğaz olur diye fiyattanda kısmak amacıyla 3050 mi alsam diyordum bilemedim
  13. RevenKalr

Dc'den ekran paylaşma problemi?

bendede nitro varken olmuyordu
  14. RevenKalr

Ryzen 9 lu pc si 350/50 mbps interneti olan bi abimdede oluyor ben dc de sıkıntı olduğunu düşünüyorum
  15. RevenKalr

O sorunu bende çözemiyorum pc den sanmıştım pc yi baştan sona değiştirdim internet değiştirdim ama hiçbir şekilde çözemedim
  16. RevenKalr

Twitch yayını pikselleşiyor

Yani Duzelebilir. 1660 ti ile yapan bir abim vardi. 1080P 6k bitrate veriyordu cam gibi veriyordu yayini.
  17. RevenKalr

Rx 570 de onlarca ayar denedim guzel kalite oluyor ama tam net bir goruntu alinmiyor 570 den
  18. RevenKalr

Imzadaki sistem ile islemciden yayin vererek dogru ayarlarla ranked da 144+ fps alabiliyordum piksellesme de olmuyordu
  19. RevenKalr

7.5 Upload Drop Sorunu

Islemcinden kaynakli oldugunu dusunmuyorum
Top Bottom