Anormallik yok hocam çoğu kişi saniye başına 2 megabayt olarak değerlendirmişYani 8mbps'nin 1mb/s olması dışında bir anormallik göremedim.
Anormallik yok hocam çoğu kişi saniye başına 2 megabayt olarak değerlendirmişYani 8mbps'nin 1mb/s olması dışında bir anormallik göremedim.
İmkanı yok 2mbps ile 4500 5000 bitrate veremez. 8 mbps upload ile ben o kadar veriyorum ona rağmen çok ufakta olsa oyunlarda lag yaratabiliyor bazı yayınlarımda imkanı yok 2 mbps ile o bitrate i vermesinin neye göre bu yorumu yaptınız onuda bilmiyorum.4500- 5000 bitrate verebilirsin yayını. Rahat 720p açar. 1080 nasıl açar bilgim yok maalesef.
Eger 5 upload stabil ise 720p 60fps 4800 bitrate in guzel olacagini dusunuyorum ama isterseniz 864p 48 fps 4800-5000 butrate de deneyebilirsinizSelamlar , upload hızım 1.9 , nedense şimdi 2.0 olarak gösterdi Alıntıyı görüntüle her neyse internetimin upload hızını ekstra para ödeyip 5 upload olanına yükselticem , acaba bu mbps ile twitch de kaç çözünürlüklerde kaç fps valorant yayını açarım ? Cevaplarınız için şimdiden hepinize teşekkürler
Evet. Açıkçası çok yanlış anlaşılmaya müsait bir şekilde zaten. Yani 5mbps öneriliyormuş benzer konulardan gördüğüm kadarıyla. 3mbps ile FPS oyunları olmaz diyorlar. En ideali 5mbps demişlerdi.Anormallik yok hocam çoğu kişi saniye başına 2 megabayt olarak değerlendirmiş
4000-5000 bitrate nereye veriyor? Adamın upload'ı 2mbps. 2MBPS ile yayın yapılmaz 480 bile verse görüntü çamur olacak.4500- 5000 bitrate verebilirsin yayını. Rahat 720p açar. 1080 nasıl açar bilgim yok maalesef.
Hocam arkadaş megabyte sanmış olabilir çok da şey yapmayın4000-5000 bitrate nereye veriyor? Adamın upload'ı 2mbps. 2MBPS ile yayın yapılmaz 480 bile verse görüntü çamur olacak.
Bence öyle sanmış. Yoksa 2mb kim bulmuşta burada açar mı diye sorar.Hocam arkadaş megabyte sanmış olabilir çok da şey yapmayın
Hocam benim evin uploadı downloadın çeyreğinden az iyimiş downloadına göre. Download 16 bu arada.@TheDownYT şimdi ev internetini ve mobil veri internetine baktım baya fark varmış bende yahu.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sanki download hızına göre biraz fazla upload alıyorum.
Aslında şu 4.5g internetin kotasını daha az ücret ile arttırsalar varya oof ne güzel hızı var aslında.Hocam benim evin uploadı downloadın çeyreğinden az iyimiş downloadına göre. Download 16 bu arada.
Selamlar , upload hızım 1.9 , nedense şimdi 2.0 olarak gösterdi Alıntıyı görüntüle her neyse internetimin upload hızını ekstra para ödeyip 5 upload olanına yükselticem , acaba bu mbps ile twitch de kaç çözünürlüklerde kaç fps valorant yayını açarım ? Cevaplarınız için şimdiden hepinize teşekkürler
(Bana yazanlara duyuru!) Selamlar. Arkadaş "uploadı 5 e yükselticem, bu değerlerle kaç alırım ?"demiş. Ben de 5 mbps ye göre cevap verdim.İmkanı yok 2mbps ile 4500 5000 bitrate veremez. 8 mbps upload ile ben o kadar veriyorum ona rağmen çok ufakta olsa oyunlarda lag yaratabiliyor bazı yayınlarımda imkanı yok 2 mbps ile o bitrate i vermesinin neye göre bu yorumu yaptınız onuda bilmiyorum.