Neler Yeni

4 ms | 94Down | 10Up, Lütfen yardım edin..

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Taner TAŞÇI
Söylediğim internet değerlerini almama rağmen, yayınlarıma drop giriyor ve fps değerini düşürüyor.
-
Önceden abimle aynı odada oynayıp oradaki ethernet kablosuyla yayın açıyordum, ne drop sorunum vardı ne internet.
Şimdi farklı bir odaya geçtim, her şeyi ayarladım, speedtest yaptım sorun yok, neyse yayın açtım yayın droptan izlenmiyor.
Dedim ethernet kablosu kötüdür kabloyu değiştim, az önce yeni kablo taktım cat6. Tekrar denedim ve gene drop var.
Alt katta sorun yoktu, fakat üst kata geçince böyle bir sorun fark ettim. Üstelik modemdeki ethernet portunu da değiştim fakat değişen bir şey yok.
Sorun kasada mı? Yoksa Bilgisayarda ethernet adreslerini formatlamam falan mı lazım anlamıyorum nolur yardım edin bu nedir ya.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Söylediğim internet değerlerini almama rağmen, yayınlarıma drop giriyor ve fps değerini düşürüyor.
-
Önceden abimle aynı odada oynayıp oradaki ethernet kablosuyla yayın açıyordum, ne drop sorunum vardı ne internet.
Şimdi farklı bir odaya geçtim, her şeyi ayarladım, speedtest yaptım sorun yok, neyse yayın açtım yayın droptan izlenmiyor.
Dedim ethernet kablosu kötüdür kabloyu değiştim, az önce yeni kablo taktım cat6. Tekrar denedim ve gene drop var.
Alt katta sorun yoktu, fakat üst kata geçince böyle bir sorun fark ettim. Üstelik modemdeki ethernet portunu da değiştim fakat değişen bir şey yok.
Sorun kasada mı? Yoksa Bilgisayarda ethernet adreslerini formatlamam falan mı lazım anlamıyorum nolur yardım edin bu nedir ya.
sistemin
hangi parçadan yayın verdiğin
ve yayın ayarlarını söyleyebilirsen güzel olur.
eğer bunların hepsi sıkıntısızsa uploadın dengesizdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Taner TAŞÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemin
hangi parçadan yayın verdiğin
ve yayın ayarlarını söyleyebilirsen güzel olur.
eğer bunların hepsi sıkıntısızsa uploadın dengesizdir
Yayını işlemciden veriyorum
AMD Ryzen 5 3500x 6-core processor 4.20 GHz
Dediğim gibi önceden yayın açtığımda hiç bir sorun yoktu, sistemi baştan tekrardan farklı bir yere kurup farklı ethernet takınca böyle oldu
Otomatik optimizasyon ayarı yapınca bana 1500 bitrate ve 453 piksel çözünürlük öneriyor böyle değildi, ne yapacağım acaba?
Çok daraldım sorun neyden kaynaklı anlayamıyorum bile.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Dediğim gibi önceden yayın açtığımda hiç bir sorun yoktu, sistemi baştan tekrardan farklı bir yere kurup farklı ethernet takınca böyle oldu
Otomatik optimizasyon ayarı yapınca bana 1500 bitrate ve 453 piksel çözünürlük öneriyor böyle değildi, ne yapacağım acaba?
birşeyler denettirecektim ama farklı ethernet takınca böyle oldu dediğin için sorun oymuş gibi gözüküyor.
maalesef şuanlık benim elimden bir şey gelmiyor.
eğer pc de hiç bir değişiklik yapmadıysanız internetle alakalı olduğu aşikâr

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Taner TAŞÇI
2x8 | 16,0 GB Ram
Zotac 1050Ti | 4 GB Bellek
Asus TUF Gaming Anakart Modelini unuttum şimdi ama iyi yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

birşeyler denettirecektim ama farklı ethernet takınca böyle oldu dediğin için sorun oymuş gibi gözüküyor.
maalesef şuanlık benim elimden bir şey gelmiyor.
eğer pc de hiç bir değişiklik yapmadıysanız internetle alakalı olduğu aşikâr
Kablonun uzunluğundan şüphe edip kabloyu switch ile deneyeceğim eğer olmazsa superonline ile güzel bir sohbet ardından format atacağım. Teşekkürler

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
2x8 | 16,0 GB Ram
Zotac 1050Ti | 4 GB Bellek
Asus TUF Gaming Anakart Modelini unuttum şimdi ama iyi yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablonun uzunluğundan şüphe edip kabloyu switch ile deneyeceğim eğer olmazsa superonline ile güzel bir sohbet ardından format atacağım. Teşekkürler
superonline da sıkıntı yaşayan 3-4 büyük yayıncı görmüştüm.
benim 2 arkadaşım da superonline ile yayın açmak isterken çok sıkıntı yaşamışlardı, bunları görünce superonline dan vazgeçmiştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Taner TAŞÇI
superonline da sıkıntı yaşayan 3-4 büyük yayıncı görmüştüm.
benim 2 arkadaşım da superonline ile yayın açmak isterken çok sıkıntı yaşamışlardı, bunları görünce superonline dan vazgeçmiştim
evet 4 farklı ethernet sonucunda değişen tek şey, 81 download gördüm, 84 gördüm upload sabit ms sabit değişen tek şey download değişkeniydi,
Büyük ihtimalle o da kablo kalitesinden kaynaklıdır. Superonline aramak. Yıldım ya valla

Top Bottom