Arama sonuçları: *

1. bariskarali

Discord Ekran Paylaşırken Ses Karşı Tarafa Gitmiyor

Neden gözükmüyor ki? Dc yi silip bastan yüklemeyi dene. Ben yapıyorum direk oyun yayını. Birde şeyi dene bütün oyunlar mı görükmüyor yoksa sadece witcher mi?
  2. bariskarali

Discord Ekran Paylaşırken Ses Karşı Tarafa Gitmiyor

Ekran paylaşırsan ses gitmez. Direk oyun penceresini paylaşman gerek.
  3. bariskarali

Twitch Bu Özellikler ile yayın açılır mı ?

valorant cs yayını açmak kolay mı knk? Oyun hem online hemde işlemci bazlı oyunlar. Yani Sen hem yayın da oyun oynayıp işlemciyi kullanacaksın. Hemde yayın yaparak ekstra yoracaksın. Ki zaten online oyun için çok yetersiz internetin. Ama düşük offline oyunlarda veya amang us falan açarsın. 720p...
  4. bariskarali

Twitch Bu Özellikler ile yayın açılır mı ?

Sistemin zaten zayıf. Hadi onu geçtim İnternetin de çok kötü. Hiç girme sen bu işe bence. :D
  5. bariskarali

Twitch OBS Ayarlarınızı Nasıl Yaparsınız?

Nerde yaşıyorsun? Tükiye sunucularına mesafe olarak en yakın ve en iyi gecikme süresi frankurt sunucularıdır. Aşırı yoğunluktan dolayı bazen frankurt yerine başka yerlere atabiliyor sen ona denk gelmişsindir. Bu göreceli bir kavram değil. Yakınlık olarak en yakın olan daha avantajlıdır.
  6. bariskarali

Twitch OBS Ayarlarınızı Nasıl Yaparsınız?

Eline sağlık. Türkiye için en iyi sunucu frankurt sunucusudur. Buda ek bir bilgi.
  7. bariskarali

Gecikme olmadan ekranımı nasıl paylaşabilirim ?

knk merakımdan soruyorum :D Napacaksın? Nasaya falan mı bağlanacaksın. :D Yani en düşük dc de verirsin.
  8. bariskarali

Gecikme olmadan ekranımı nasıl paylaşabilirim ?

Knk ne yaparsan yap o gecikmeyi engellemeyezsin. Herşeyi geçtim. O tür yayın platformlarının sunucuları en yakın almanyada en az 4-5 saniye fark olacaktır. Ama arkadaşlarına yayın acacaksan discroddan gecikmesi en az 1 sn falan yayın verebilirsin.
  9. bariskarali

TWİTCHTE İZLEDİĞİNİZ YAYINCILAR KİM?

Genelde cs yasyıncıları izliyorum. Son zamanda xfloud var fpl ye çıktı o açarsa onu izleyip destekliyorum. Ama en eskilerden izlediğim Unlost var. 2015 2016 den beri takip ediyorum. Çok sağlam bir kişiliği var.
  10. bariskarali

yayın obs vs strm labs

obs daha sade. zaten streamlabs hesabıda açacaksın donate için falan. Daha sonra işi kapınca geçersin.
  11. bariskarali

Twitch Yayınımda Kalite Seçenekleri Yok...

Belli bir takipçiye gelene kadar sen seçemiyorsun yayın kalitesini. Sadece obs den kaç fps vereceğini seçersin.
  12. bariskarali

Twitchte yayın yapıyorum ne önerirsiniz

Biraz bütce ayırman lazım. Reklam çekiliş vs. Steam kodları dağıtabilirsin. Hem chetinde etkilesim olur hemde izleyenler hep izler. Bir müddet şart maalesef.
  13. bariskarali

Twitch yayını açılabilir mi?

Açar ama zevk verirmi net söyleyemem. Denemen lazım. İşlemcin bir tık csgo tarzı oyunlarda zorlanır fps düşürebilir. 1616707159 2500 falan verr baktın sıkıntı yok 3000 yap. pingine göre ayarla deneyerek.
  14. bariskarali

Twitchde nasil daha iyi bir yayıncı olunur?

Ben TryHard oyun yayınları seviyorum. Goygoy için izlediğim yayınlar sayılıdır.
Top Bottom