Neler Yeni

Twitchde nasil daha iyi bir yayıncı olunur?

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
bi suredir yayin aciyorum yayinda neleri gormek sizi ceker gameplay mi komik bir muhabbet midir nedir sizce?

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bi suredir yayin aciyorum yayinda neleri gormek sizi ceker gameplay mi komik bir muhabbet midir nedir sizce?
Sürekli oyun oyna ve klip al en iyi vuruşlardan kolajlar oluştur. Komik anlarını sohbetlerini kaydet. Youtubeda bi kitle yakalamadan twicht çok zor.
Sebebi şu artık yeni oyunların hepsi çok iyi pc ler istiyor ve bu pcler de zaten yayını rahat rahat açıyor o yüzden twicht çok kalabalık ve görünmüyorsun

Avolay

80+ Gold
Bugün bi kadın vardı havuzun yanında bikiniyle spor yapıyordu 5.5K izleniyordu 0_0
Erkeksen slim külotla deneyebilirisin (!)

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Bence doğal olmak herşeyden önemli ve iyi bir ekip kurmalısın kendine

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Bugün bi kadın vardı havuzun yanında bikiniyle spor yapıyordu 5.5K izleniyordu 0_0
Abi kadın olsan varya namusumu boşverip havuz kurup yayın açarım . en az 100 lira yaparım bağış şeyini 1k tl ye özelden foto atarım felan ayda 100k garanti kazanç

Avolay

80+ Gold
Abi kadın olsan varya namusumu boşverip havuz kurup yayın açarım . en az 100 lira yaparım bağış şeyini 1k TL ye özelden foto atarım felan ayda 100k garanti kazanç
Cehennemde özel fotoyla ödeme yapılmıyor .d

232212311

80+
Ne yapsam tutardan çok neyden keyif alırım demen gerek. Yani keyif almadan yaptığın şey ile başkasını hiçbir şekilde keyiflendiremezsin. Ben de yayıncılık yapıyorum FPS oyunu özürlüsuyumdur yayınlar gündem siyaset gibi konuları ele alan bir kanal olarak ilerliyor geçen hafta 0 izlenirken şu an 10 izleniyor ama benim yapma amacım para vs değil az çok durumum var gecinebiliyorum sadece keyif alıyorum beni mutlu ediyor yaparken mutluluk veriyor diye yapıyorum. İlla yap demiyorum ama tavsiye sadece :)

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
gameplay biryere kadar ama muhabbetin veya içeriklerin daha çok izleyici çekebilir
just chattingde daha fazla izleyici geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü bir şey yapmayacaksın Webcam kızı gibi ama biraz daha kapalı :D
Ne yapsam tutardan çok neyden keyif alırım demen gerek. Yani keyif almadan yaptığın şey ile başkasını hiçbir şekilde keyiflendiremezsin. Ben de yayıncılık yapıyorum FPS oyunu özürlüsuyumdur yayınlar gündem siyaset gibi konuları ele alan bir kanal olarak ilerliyor geçen hafta 0 izlenirken şu an 10 izleniyor ama benim yapma amacım para vs değil az çok durumum var gecinebiliyorum sadece keyif alıyorum beni mutlu ediyor yaparken mutluluk veriyor diye yapıyorum. İlla yap demiyorum ama tavsiye sadece :)
ben bir ameliyat oliyim en iyisi

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ben TryHard oyun yayınları seviyorum. Goygoy için izlediğim yayınlar sayılıdır.

Top Bottom