Şuan twitchde büyüyenlerin yarısı valorant vp çekilişi yapıp reklam yapıp büyüyorbi suredir yayin aciyorum yayinda neleri gormek sizi ceker gameplay mi komik bir muhabbet midir nedir sizce?
Sürekli oyun oyna ve klip al en iyi vuruşlardan kolajlar oluştur. Komik anlarını sohbetlerini kaydet. Youtubeda bi kitle yakalamadan twicht çok zor.bi suredir yayin aciyorum yayinda neleri gormek sizi ceker gameplay mi komik bir muhabbet midir nedir sizce?
Abi kadın olsan varya namusumu boşverip havuz kurup yayın açarım . en az 100 lira yaparım bağış şeyini 1k tl ye özelden foto atarım felan ayda 100k garanti kazançBugün bi kadın vardı havuzun yanında bikiniyle spor yapıyordu 5.5K izleniyordu 0_0
Erkeksen slim külotla deneyebilirisin (!)
Cehennemde özel fotoyla ödeme yapılmıyor .dAbi kadın olsan varya namusumu boşverip havuz kurup yayın açarım . en az 100 lira yaparım bağış şeyini 1k TL ye özelden foto atarım felan ayda 100k garanti kazanç
Kötü bir şey yapmayacaksın Webcam kızı gibi ama biraz daha kapalıCehennemde özel fotoyla ödeme yapılmıyor .d
gameplay biryere kadar ama muhabbetin veya içeriklerin daha çok izleyici çekebilirbi suredir yayin aciyorum yayinda neleri gormek sizi ceker gameplay mi komik bir muhabbet midir nedir sizce?
just chattingde daha fazla izleyici geliyorgameplay biryere kadar ama muhabbetin veya içeriklerin daha çok izleyici çekebilir
Bugün bi kadın vardı havuzun yanında bikiniyle spor yapıyordu 5.5K izleniyordu 0_0
Erkeksen slim külotla deneyebilirisin (!)
Kötü bir şey yapmayacaksın Webcam kızı gibi ama biraz daha kapalı
ben bir ameliyat oliyim en iyisiNe yapsam tutardan çok neyden keyif alırım demen gerek. Yani keyif almadan yaptığın şey ile başkasını hiçbir şekilde keyiflendiremezsin. Ben de yayıncılık yapıyorum FPS oyunu özürlüsuyumdur yayınlar gündem siyaset gibi konuları ele alan bir kanal olarak ilerliyor geçen hafta 0 izlenirken şu an 10 izleniyor ama benim yapma amacım para vs değil az çok durumum var gecinebiliyorum sadece keyif alıyorum beni mutlu ediyor yaparken mutluluk veriyor diye yapıyorum. İlla yap demiyorum ama tavsiye sadece