Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Twitch r5 5600 - rtx 3060ti yayın kalitesiz

streamlabs üzerinden mi veriyorsun tam kaç uploa veriyorsun yayına ?
  2. oğuzhan18

Twitch OBS Dengesiz Ve Aşırı Düşük BitRate

bende 3.500 bitrate veriyorum alttab yapıyorum 2500 lerde geziyor neden öyle oluyorda sabit bitrate olmuyor beyler harbi ?
  3. oğuzhan18

bu sistemde yayın açılırmı acaba ?

tahmini 3.5 bitrate ve normal obsdenmi açayım diğerindenmi diğeri işlemci sömürüyor diyorlar ama.
  4. oğuzhan18

bu sistemde yayın açılırmı acaba ?

Merhaba arkadaşlar, benim bu sistemime göre ara sıra yayın açmak istiyorum. Önerileriniz nedir acaba? Açarsam Streamlabs'dan mı açayım yoksa normal OBS'den mi? Ayarlarını yaptım hepsinin. Zaten açabilirsem de sadece 720P60 FPS mi açabilirim? Rainbow Rocket League, CS:GO ,Valorant falan ölesine...
  5. oğuzhan18

Twitch twich üzerinden euro bahış gelse çekebilirmiyiz

Merhaba arkadaşlar almanya oturan oyundan tanıştığım bi arkadaş var aramız çok iyi kendisi herşeyi paypal üzerinden yapıyor bizde yok malesef baynogame üzerinden bana bahış yapsa atıyorum 10 euro yada başka mevla bu para gelirse tl olarak hesabıma yansırmı acaba merak ettimde. zirat banka kartı...
  6. oğuzhan18

OBS ile yayın yaparken cs go kasıyor

çok düşük bitrate veriyorsun 4500 bitrate verirmisin ? bide öle dene
  7. oğuzhan18

kaç bitrate veriyorsunuz acaba ?
  8. oğuzhan18

twich iştirak olma ziraat bankası

arkadaşlar twichde iştirak olacaktım son yer kalmıştı ama ziraat bankasını neden kabul etmiyor başka banka kartımda yok ne yapabilirim acaba türkiye tarafından yasakmı ne diyordu öle bir şey.
  9. oğuzhan18

eyer hep 10 alıyorsanız bitratenizi 6000 yapınız. çıkış çözünürlük 1080p verebilirsiniz çok rahat yayını ekran kartından vermeni öneriyorum.
  10. oğuzhan18

speedtest atarak upload hızınız kaç çıkıyor ve siz kaç bitrate veriyorsunuz ? o sistemle hiç bişi kasmaması gerek. bu arada cs go oyun yakalama veremiyoruz malesef onun bi ayarı var ama uzun. cs go oynarken ekran yakalama vermen gerek ozaman siyah ekrana düşmez diyer oyunlarda oyun yakalamayı seç.
  11. oğuzhan18

sisteme göre twich ayarları öneri

çıkış çözünürlük dediğin gibi 1600x900 60fps bölemi yapayım işlemciden veriyorum zaten.
  12. oğuzhan18

şimdide yayın açarken frankurt seçerken streamlabs yayını başlatmıyor normal başlatınca daha oyunun lobisinde drop olduğunu söylüyor :)
  13. oğuzhan18

çözünürlük 1536x864p veriyorum valorant rocket legaue oyayınca hiç drop olmuyor ama serveri frankfurt 2 yaptığımda yapmayınca drop oluyor. 3500 bitrate veriyorum. 1636397731 çözünürlük 1536x864p 60 fps veriyorum valorant rocket legaue oyayınca hiç drop olmuyor ama serveri frankfurt 2 yaptığımda...
  14. oğuzhan18

Merhaba arkadaşlar benim bu sistemime göre ara sıra yayın açmak istiyorum önerileriniz nedir acaba ? ekran kartı: r7 370 4 gb işlemci: ryzen 5 3600 ram: 8+8 3200 anakart: b450 sh2 v2
  15. oğuzhan18

Twitch'de yayın açmak istiyorum, bitrate önerileri.

benim arkadşımda senin gibi upload alıyor 5k veriyor 60fps yayın yağ gibi oluyor pingide olmuyor türknet kullanıyor.
  16. oğuzhan18

Twitch'de yayın açmak istiyorum, bitrate önerileri.

5000 bitrate yağ gibi olacaktır.
  17. oğuzhan18

bu sistemle yayın açılırmı sizce ?

rocket league valorant amongus cs go rainbow vb
  18. oğuzhan18

tamamdır saol
  19. oğuzhan18

çok büyük indirime girmişti 2k dan 1.600 TL'ye düşmüştü o yüzden aldım. 1627687036 6 upload var bende onu merak ediyordum işlemciye versem açıcağımı düşünüyordum bu yorumu yazanlar olcakmı diye merak ediyordumda fazla performans düşüşü olurmu acaba obs açınca biraz fps gidiyordu diye biliyorum...
Top Bottom