pinginde sorun olmaz bence 4k bitrate bile verebilir ama benim tavsiyem sana 1600x900 e 30 fps verebiliyorsan 50 ya da 60 ver 3500 bitrate ile akıcı yayın olur. Yayını da işlemciden verebiliyorsan ordan ver çünkü ekran kartın bi tık kötü. Fakat darboğaz vs. olursa ekran kartından ver. NOT: işlemci yazılım x264 yazan kısım diğeri de ekran kartıÖncelikle normal obs kullanmanı tavsiye ederim, ayrıca 60 fps denemenin bir mantığı yok illa 30 istemiyorum diyorsan 40 verebilirsin. Lol gibi oyunların yayınını rahatlıkla yapabileceğini düşünüyorum. Pingin fazla olursa bitrateini 3000 civarlarına düşürüp deneyebilirsin.
çözünürlük 1536x864p veriyorum valorant rocket legaue oyayınca hiç drop olmuyor ama serveri frankfurt 2 yaptığımda yapmayınca drop oluyor. 3500 bitrate veriyorum.Öncelikle normal obs kullanmanı tavsiye ederim, ayrıca 60 fps denemenin bir mantığı yok illa 30 istemiyorum diyorsan 40 verebilirsin. Lol gibi oyunların yayınını rahatlıkla yapabileceğini düşünüyorum. Pingin fazla olursa bitrateini 3000 civarlarına düşürüp deneyebilirsin.
çözünürlük 1536x864p 60 fps veriyorum valorant rocket legaue oyayınca hiç drop olmuyor ama serveri frankfurt 2 yaptığımda yapmayınca drop oluyor.pinginde sorun olmaz bence 4k bitrate bile verebilir ama benim tavsiyem sana 1600x900 e 30 fps verebiliyorsan 50 ya da 60 ver 3500 bitrate ile akıcı yayın olur. Yayını da işlemciden verebiliyorsan ordan ver çünkü ekran kartın bi tık kötü. Fakat darboğaz vs. olursa ekran kartından ver. NOT: işlemci yazılım x264 yazan kısım diğeri de ekran kartı
allah allah olmaması lazım normaldeçözünürlük 1536x864p veriyorum valorant rocket legaue oyayınca hiç drop olmuyor ama serveri frankfurt 2 yaptığımda yapmayınca drop oluyor. 3500 bitrate veriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çözünürlük 1536x864p 60 fps veriyorum valorant rocket legaue oyayınca hiç drop olmuyor ama serveri frankfurt 2 yaptığımda yapmayınca drop oluyor.
şimdide yayın açarken frankurt seçerken streamlabs yayını başlatmıyor normal başlatınca daha oyunun lobisinde drop olduğunu söylüyorallah allah olmaması lazım normalde
Fps değerlerini düşürürsen çok rahatlayacaksın. Normal obs kullanmanı şiddetle tavsiye ediyorum.şimdide yayın açarken frankurt seçerken streamlabs yayını başlatmıyor normal başlatınca daha oyunun lobisinde drop olduğunu söylüyor![]()
çıkış çözünürlük dediğin gibi 1600x900 60fps bölemi yapayım işlemciden veriyorum zaten.pinginde sorun olmaz bence 4k bitrate bile verebilir ama benim tavsiyem sana 1600x900 e 30 fps verebiliyorsan 50 ya da 60 ver 3500 bitrate ile akıcı yayın olur. Yayını da işlemciden verebiliyorsan ordan ver çünkü ekran kartın bi tık kötü. Fakat darboğaz vs. olursa ekran kartından ver. NOT: işlemci yazılım x264 yazan kısım diğeri de ekran kartı