Arama sonuçları: *

1. uomerlutfi

Twitch Yayını nasıl yapılır ?

kim demiş alması gerektiğini :D 1678190741 kardesım ne gerek iki sisteme 3070 senın her ısını fazla faz gömrecektir. aç yayını devam et takılma bunlara
  2. uomerlutfi

Twitch Yayını nasıl yapılır ?

gelen bağılar kelimelerinden sonra gülme geldi hocam :D bağış falan geldiği yok yeniyseniz
  3. uomerlutfi

TWİCHTE 100 MB İNDİRME 8 UPLOAD YAYIN AÇILIRMI

acılır neden acılmasın
  4. uomerlutfi

Sistemim 1080p, 60 fps yayın için uygun mu?

knk bu forumda bazları gıbı noktaya vırguler karısılmıyor sorun yok rahat ol :D, onun dısında sıstemın de 1080 yayın verebılırsın sorun olmaz ama yayınlarında cozunurluk degıstırme ozellıgı aktıf degıl ıse 720p60 dan devam edebılırsın.
  5. uomerlutfi

Twitch Yeni Açar Açmaz Para Kazanmak ?

kardesım abone ol butonu dedııgn sey hakkınla ılerlemek ıstersen 50 takıpcın olcak en az 8 saat yayın yapıcaksın ve chat te ortalama 3 farklı kişi sohbet edicek. bunun gibi sartları var zaten kanal ayarlarına gıdersen goruceksın bunları.
  6. uomerlutfi

twitch yayınlarına drop giriyor ve yayın ayarı önermenize ihtiyacım var

İmza mda yazan sistem ile yayınlarımı yapıyorum sıkınıt yasamıyorum. Drop gırmesınn bırkac sebebı olabılır . yayın kalıtesı ve ınternet hızı bunların basındadır. yenı yayıncı ısenız 720p60fps yayın verebılırısnız . 2k bitrate gayet yeterlidir. kanal linkim imzam da yer almakta 2k bitrate ile...
  7. uomerlutfi

Canlı Yayın İçin Sizce Youtube Mu Twich Mi ?

knk kac defa sorun yasıyacaksın kı ben turknet kullanıyorum aıle evımde ogrencı evımde gıbırnet. trukente mesaj atıyorum turktelekomdan daha hızlı sonuclanıyr
  8. uomerlutfi

dowload arttrabılırsın altyapın desteklıyorsa gıbırnet deneybılırsın yada turknet tavsıyemdır
  9. uomerlutfi

knk hıc bır alakası yok sen sadece oyunu nu oyna hoıc bor sey olmaz rahat ol :D GIBIRNET kullanıyorum 120 tl aylık fıber
  10. uomerlutfi

abartılacak bı olay degıl 1671804367 knk 10mbps ıle yayın verıyorum sıfır sıkıtnı
  11. uomerlutfi

zaten sahne ayarlarsın oyunu verecegın sahnede webcamın olur dıger sahnede sadece ekran olur falan bunları yayın yaptıkca eksıklerını goruyorsun zaten
  12. uomerlutfi

oyun yakalam o bende calısmıyor o ben erkan verıyorum dırek sahnelerım var ıstersen yayınlarımda bır kac tanesıne bak baslangıc ve bıtıs ekran larım bekleme ekran larım var sorun olmuyor yani
  13. uomerlutfi

Ben bu sekılde kulanıyorum sagdekı ekran da oyun acık oldugunu dusuk 1671802744 en altta ekran yakalam var ordan hangı ekranı yayına verecegını secıyorsun
  14. uomerlutfi

onlar bıle zamanla maalesef. 1671802618 bynogame den bagıs lınkı alabılırsın ama donate bekleme :d
  15. uomerlutfi

Knk gidip 1000 kisiye yayin yapmiyorsun bunlari zamanla halledilecek seyler
  16. uomerlutfi

Bu sekilde kullanabilirsin
  17. uomerlutfi

bu tarz seylere ıhtıyac yok upload u yeterlı ıse zaten 2k bıtrate versın devam etsın 720 p de yeetrlı olucaktır
  18. uomerlutfi

tek ekran da yayın yaaprken chatı okumak vs gıbı ıslemler sorun olur. 2. ekranda obs ı ıkıncı ekran a koayarsın chat okuma vs yayın stat lerını gormen kolay olur ana ekran da ısını yaaprken. onun dısında sıstemın gayet yeterlı sorun sıkıntı yok. ben twitch de yayıjn acıyorum cogu zaman 1 ızleyen...
  19. uomerlutfi

Yayıncılığa Başlamak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nedir

kım dıor kardesım bunları sana ?
Top Bottom