Neler Yeni

Twitch Yeni Açar Açmaz Para Kazanmak ?

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
merhaba arkadaşlar twich yeni hesap açıp bağış barı felan koysak mesala direk birileri bağış da bulunabilir mi yeni olsak bile yoksa bi şartı var mı o bağış linkini koymak için

burakdiA

80+
Bynogame, Oyunfor, Streamlabs gibi bağış araçlarını aktif et istersen yayın açmadan bile para kazanırsın o linklerle. İlk aşamada abone ol butonun açılana kadar destek gelirse buralardan gelebilir yani.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bynogame, Oyunfor, Streamlabs gibi bağış araçlarını aktif et istersen yayın açmadan bile para kazanırsın o linklerle. İlk aşamada abone ol butonun açılana kadar destek gelirse buralardan gelebilir yani.
onları nasıl aktif edicem kardeş twitch yayıncılık yapmak istiyorum da abone ol butuno nasıl açılıyo peki

burakdiA

80+
Kanalı açtıktan sonra yayıncı panelinde görevler ve hedefleri göreceksin. Abone ol butonu da bu görevleri tamamladıkça gelir. 1 haftada şu kadar izlen, takipçi kazan vs. gibi. Bilmiyorsan bilen birilerinden destek al ben de çok profesyonel değilim ama youtube'da bununla ilgili çok video var. Genelde kullanılan bynogame hesabıdır. Bynogame sitesine git ve hesap aç. Hesabı Twitch kanalına bağla. Bynogame linkini hakkında kısmına istediğin şekilde yerleştir. Dediğim gibi bununla ilgili youtube'da video çok.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Kanalı açtıktan sonra yayıncı panelinde görevler ve hedefleri göreceksin. Abone ol butonu da bu görevleri tamamladıkça gelir. 1 haftada şu kadar izlen, takipçi kazan vs. gibi. Bilmiyorsan bilen birilerinden destek al ben de çok profesyonel değilim ama youtube'da bununla ilgili çok video var. Genelde kullanılan bynogame hesabıdır. Bynogame sitesine git ve hesap aç. Hesabı Twitch kanalına bağla. Bynogame linkini hakkında kısmına istediğin şekilde yerleştir. Dediğim gibi bununla ilgili youtube'da video çok.
tamam knka sağolasın bakayim bi

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
kardesım abone ol butonu dedııgn sey hakkınla ılerlemek ıstersen 50 takıpcın olcak en az 8 saat yayın yapıcaksın ve chat te ortalama 3 farklı kişi sohbet edicek. bunun gibi sartları var zaten kanal ayarlarına gıdersen goruceksın bunları.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
kardesım abone ol butonu dedııgn sey hakkınla ılerlemek ıstersen 50 takıpcın olcak en az 8 saat yayın yapıcaksın ve chat te ortalama 3 farklı kişi sohbet edicek. bunun gibi sartları var zaten kanal ayarlarına gıdersen goruceksın bunları.
kanka onları gördüm zaten de şey bir tane yeni twitch yayın ayarlarına bakıyordum da bağış barı felan koydu mesala ilk yayında bile bağış atılabilir mi onu öğrenmek istemiştimm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,481
Üyeler
169,130
Son üye
Mavisier
Top Bottom