onları nasıl aktif edicem kardeş twitch yayıncılık yapmak istiyorum da abone ol butuno nasıl açılıyo pekiBynogame, Oyunfor, Streamlabs gibi bağış araçlarını aktif et istersen yayın açmadan bile para kazanırsın o linklerle. İlk aşamada abone ol butonun açılana kadar destek gelirse buralardan gelebilir yani.
tamam knka sağolasın bakayim biKanalı açtıktan sonra yayıncı panelinde görevler ve hedefleri göreceksin. Abone ol butonu da bu görevleri tamamladıkça gelir. 1 haftada şu kadar izlen, takipçi kazan vs. gibi. Bilmiyorsan bilen birilerinden destek al ben de çok profesyonel değilim ama youtube'da bununla ilgili çok video var. Genelde kullanılan bynogame hesabıdır. Bynogame sitesine git ve hesap aç. Hesabı Twitch kanalına bağla. Bynogame linkini hakkında kısmına istediğin şekilde yerleştir. Dediğim gibi bununla ilgili youtube'da video çok.
kanka onları gördüm zaten de şey bir tane yeni twitch yayın ayarlarına bakıyordum da bağış barı felan koydu mesala ilk yayında bile bağış atılabilir mi onu öğrenmek istemiştimmkardesım abone ol butonu dedııgn sey hakkınla ılerlemek ıstersen 50 takıpcın olcak en az 8 saat yayın yapıcaksın ve chat te ortalama 3 farklı kişi sohbet edicek. bunun gibi sartları var zaten kanal ayarlarına gıdersen goruceksın bunları.