Arama sonuçları: *

1. A.Arif

Merhaba steam den hata aliyorum

Arkadaşının Steam şifresini ve kullanıcı ismini alıp kendi bilgisayarından giriş yap sonra dene oluyor.
  2. A.Arif

Steam hesabım ne kadar eder?

Yani aklımda öyle 7-10 bin TL gibi bir fiyat yok ama sanırım en mantıklısı vazgeçmek bu işten. Yardımlarınız için hepinize teşekkürler.
  3. A.Arif

Kimsenin okumadığı gibi sizde okumamışsınız. Ben yüzyüze görüştüğüm bir arkadaşıma satmayı düşünüyorum.
  4. A.Arif

Sitelerde kendini uyanık milleti eşek sanan çok hocam. Bakayım onun aklında da bu seviyelerde bi fiyat varsa değerlendiririm. Teşekkürler.
  5. A.Arif

Hocam dediğim gibi eğer satarsam direk yüz yüze görüştüğüm bir arkadaşıma satacağım. O şekilde değerlendiriyorsunuz değil mi?
  6. A.Arif

Saol kardeşim benim.
  7. A.Arif

İyide eğer dikkatli okursanız arakadaşımın satın almak söyledim. Yani elden vericem direk hesabı sanaldan birine satmıyıcam.
  8. A.Arif

Estağfurullah ne kusuru.
  9. A.Arif

Hangi yarı fiyat hocam? 3/1'ne satsam yine kardayım. Maksimum bu hesaba harcadığım para 5-6 bin liradır benim. 1708971387 Bayağı ölü bir fiyat söylediniz. Oyunlara bakmadınız sanırım. 1708971510 7500TL harcamışım. Teşekkürler bu arada.
  10. A.Arif

Yani ben bu kadar fazla olacağını aklımın ucundan dahi geçirmemiştim. Kimse vermezki böyle bi para.
  11. A.Arif

Gerçekten fiyatı bu kadar olamaz. Değil mi?
  12. A.Arif

https://steamcommunity.com/profiles/76561199031289935/ Tanıdığım bir arkadaşım talip oldu hesaba. Ona hesaptan beraber oynayabiliriz dedim ama kendisi satın almak istediğini söyledi. Her ne kadar pek satma taraftarı olmasam da eğer satmayı düşünürsem ne kadar fiyat biçmem gerekir? Yardımcı...
  13. A.Arif

Epic Games hayırdır?

Yok ben zamanında öyleydim şu an öyle değilim çok şükür. Crack kullandığımda bilgisayarımı çok sıkıntıya düşürmüştü o yüzden yıllardır bulaşmam. Tabii şimdi virüs riski olmadan indirilecek bir yer varsa parası olmayanlar oradan tercih etsin.
  14. A.Arif

Epic Games hayırdır?

Yani öğrenci adam için bu durum pekde geçerli olmuyor hocam.
  15. A.Arif

Epic Games hayırdır?

EA Play yüklü mü reis bilgisayarda?
Top Bottom