Uygulamayı açıp kapatın düzeliyor.
galiba doğru.Steamden kazıklanıyorum ve kazıklanmaya devam edeceğim. Üstad bir adamın bir sözü vardır. Crack oyun epic gamestan alınan oyundan daha normal çalışır.
EA Play yüklü mü reis bilgisayarda?
öyle düzelmedi modeme reset atacağım şimdiUygulamayı açıp kapatın düzeliyor.
Yani öğrenci adam için bu durum pekde geçerli olmuyor hocam.Steamden kazıklanıyorum ve kazıklanmaya devam edeceğim. Üstad bir adamın bir sözü vardır. Crack oyun epic gamestan alınan oyundan daha normal çalışır.
En son oradan oyun oynadığımda öyle düzeliyordu. Epic launcherini her seferinde nasıl daha kötü yapmayı beceriyor şaşıyorum.öyle düzelmedi modeme reset atacağım şimdi
Hocam öğrenci iseniz direkt crack kullanın. DRM yüzünden fps'iniz düşmez. Epic Launcher'ında bir artısı yok.Yani öğrenci adam için bu durum pekde geçerli olmuyor hocam.
Yok ben zamanında öyleydim şu an öyle değilim çok şükür. Crack kullandığımda bilgisayarımı çok sıkıntıya düşürmüştü o yüzden yıllardır bulaşmam. Tabii şimdi virüs riski olmadan indirilecek bir yer varsa parası olmayanlar oradan tercih etsin.Hocam öğrenci iseniz direkt crack kullanın. DRM yüzünden fps'iniz düşmez. Epic Launcher'ında bir artısı yok.