eylsbbh 80+ Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 176 Reaksiyon skoru 34 Dün, 22:30 #1 pcye format attım 2 hafta oluyo, epice gireyim dedim. epic hesabım steam hesabıma bağlı giriş yapıyorum kod istiyor sms fakat sms yollamıyor tekrar gönder dediğimde email geçersiz diyor sorun nedir nasıl çözerim sms gelmiyor
pcye format attım 2 hafta oluyo, epice gireyim dedim. epic hesabım steam hesabıma bağlı giriş yapıyorum kod istiyor sms fakat sms yollamıyor tekrar gönder dediğimde email geçersiz diyor sorun nedir nasıl çözerim sms gelmiyor
Luci_ 80+ Bronze Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 1,804 Reaksiyon skoru 467 Dün, 22:31 #2 sms banada gelmiyor eposta ile çözüyorum
eylsbbh 80+ Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 176 Reaksiyon skoru 34 Dün, 22:43 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Luci_ yazmış: sms banada gelmiyor eposta ile çözüyorum Devamı için tıklayın... e posta hiç bilmediğim bir e posta o ile bittiğini söylüyor fakat benşm gerçekten o ile biten bir mailim yok sms bu zmaana kdaar sürekli geliyordu
Luci_ yazmış: sms banada gelmiyor eposta ile çözüyorum Devamı için tıklayın... e posta hiç bilmediğim bir e posta o ile bittiğini söylüyor fakat benşm gerçekten o ile biten bir mailim yok sms bu zmaana kdaar sürekli geliyordu