Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

BF1 İçin Nasıl Dosya Aktarımı Yapacağım?

Dosltar ben oyunun normal sürümünü EA üzerinden oynuyorum. Ancak indirimde revolutions sürümünü steamden aldım ancak 2 servis birbirini görmüyor. Ben Steam'in de oyunu görmesi için ne yapacağım?
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Cod Serisi Game Pass Gelir Mi?

Daha önce bu tür sitelerden hiç oyun deneyemim olmadı, hesap verenler kesinlikle güvenilir değil. Her an hesabın çalınması an meselesi. Verdiğin paraya yazık olur.
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Kod ile işliyor sistem diye biliyorum, oyunun kodunu sana veriyorlar sen de etkinleştirince oyun tamamen senin oluyor diye biliyorum. Ancak oyunun olduğu bir steam hesabı satmaya kalkanlar da var onlara sakın bulaşma
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bence net gelir
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Mahkeme sonuçlandı 1,5 ay önce falan ben de heyecanlanmıştım şimdi gelir diye ancak ondan sonra bir sorun daha oldu sanıırm. Karara itiraz gibi bir şey edilmişti sanırım
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Ucuz olmasının sebebi aldıkları reklam anlaşmalarından vs. kaynaklı. Güvenilir olan birkaç site var bunlardan alırsan sorun olmaz; GameSatış da bunlardan biri diye hatırlıyorum. Ancak COD serisi öyle çok delisi değilsen para verilmeye değecek bir oyun değil. Multisinin delisiysen alırsın orası...
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

1 yıldır gelecek ama mahkeme hala sonuçlanmadı. Bence daha 1 seneye gelmez.
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

CS-GO DA farklı haritalara maç girerken baya bi uzun sürüyor.

Başlatma seçeneklerine yazdığım kodu yazarsan haritaları önceden yükler +cl_forcepreload 1
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

gamepass alınır mı ?

Kesinlikle tavsiye ederim
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Gamepass Rezaleti̇ Ve Saçmaliği!

Aylardır Game Pass kullanıyorum. Save dosyaları vb. ile alakalı herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Sorununuzu daha net bir dille bile anlatamamışsınız heyecanınızdan
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Xbox Game Pass iki kere para çekmiş

2 adet hesabın da yok sanırım. Detaylara erişebiliyor musun? Zannımca o tarihte store'den bir şey aldın
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Xbox Game Pass iki kere para çekmiş

Store'den 30₺'lik bir şey almadığına emin misin?
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

EA Play'deki Oyunu Nasıl Türkçe Yapacağım? (Crysis 2)

Dostlar crysis 2'yi sanırım dosya konumundan değiştirmemiz gerekiyormuş. Oyun içi dil seçimi yok. Dosyalar içinde "lang" adında bir klasör buldum ancak içinde TR adında bir dosya yoktu. Nereden yapacağım?
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Rockstar Game Launcher Offline sorunu

Harbiden oldu teşekkür ederim dostum. :peepokalp: :peepokalp:
  15. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Modem kapat aç sorunu çözecek mi şimdi :D Dur bakalım gidiyom kapatmaya
  16. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Dostlar normal bir şekilde girip Story modu bitren biriyken bir gün tekrar girecekken uyarı verdi ve attı. Bağlantı hatası veriyor, offline diyor. İnternette birsürü "çözüm" adı altında şey var çoğunu yaptım ancak sonuç alamadım. Launcher'i silip bir daha yükledim hata aynı hata. Ne yapmam...
  17. AbdullahAbDişindekiBoşluk

PC GamePass aldığımda EA Play oyunlarını da oynayabiliyor muyum?

Evet süresiz oynayabiliyorsun ancak ben yüklediğimde oyuna giremedim garip bir şekilde. Oyna yazısına basmama rağmen hiçbir hareketlilik olmuyor. Biraz araştırdım internette ve çoğu kişi bu sorunla karşılaşmış. Kesin bir çözüm de bulamadım.
  18. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bluestacks gibi platform

Windows 11'de buna gerek kalmadı diye biliyorum.
Top Bottom