Neler Yeni

Cod Serisi Game Pass Gelir Mi?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan
Hangi oyunları alacaksın?
Cod mw2 vanguard ve cold war. Mw3 de çıkmadı daha çıkana kadar bunları oynamak lazım. Fbu üçü 4k ediyo şuan indirimsiz. İndirim gelse max 3den 1k inse o bile yüksek bedel. Zor

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Mehmet
Cod mw2 vanguard ve cold war. Mw3 de çıkmadı daha çıkana kadar bunları oynamak lazım. Fbu üçü 4k ediyo şuan indirimsiz. İndirim gelse max 3den 1k inse o bile yüksek bedel. Zor
Vanguard steamde 350 TL ye düşüyor diye biliyorum mw2 de yıl sonunda yüzde 50 lik bir indirim alabilir

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan
Vanguard steamde 350 TL ye düşüyor diye biliyorum mw2 de yıl sonunda yüzde 50 lik bir indirim alabilir
Cold var da 350 olursa ikisini alırım. Çok iyi olur. Ve cidden yüzde 50 yaparlar mi? Dediğin olursa ve cold war da 350 civarı olursa 3unu de alırım. Çok iyi fiyatlar

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Peki hocam birkaç kişi bekleme gamesatistan al oyna ucuza diyo. Ben pek bilmiyorum bunu. Neden ucuz vs. Bu güvenilir olur mu?
Ucuz olmasının sebebi aldıkları reklam anlaşmalarından vs. kaynaklı. Güvenilir olan birkaç site var bunlardan alırsan sorun olmaz; GameSatış da bunlardan biri diye hatırlıyorum. Ancak COD serisi öyle çok delisi değilsen para verilmeye değecek bir oyun değil. Multisinin delisiysen alırsın orası ayrı. Ancak 10 saatlik bir single için değeceğini hiç sanmıyorum

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Mahkeme sonuçlandı diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelir ama bu aralar sanmıyorum
Mahkeme sonuçlandı 1,5 ay önce falan ben de heyecanlanmıştım şimdi gelir diye ancak ondan sonra bir sorun daha oldu sanıırm. Karara itiraz gibi bir şey edilmişti sanırım

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan
Ucuz olmasının sebebi aldıkları reklam anlaşmalarından vs. kaynaklı. Güvenilir olan birkaç site var bunlardan alırsan sorun olmaz; GameSatış da bunlardan biri diye hatırlıyorum. Ancak COD serisi öyle çok delisi değilsen para verilmeye değecek bir oyun değil. Multisinin delisiysen alırsın orası ayrı. Ancak 10 saatlik bir single için değeceğini hiç sanmıyorum
O zaman bu gamesatis deneyim bi. Fazla para değil. Benim bilmek istediğim steamda offline çekince tamamen sen oynuyorsun değil mi? Yani pcye erişim vs yapamazlar. Bundan korkuyorum çok fazla steam kullanan değilim tam bilmiyorum

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Uzun zamandır indirimdir, game pass gelir mi? Vs vs diye bekliyorum ama fiyatlar uçtu. Alınacak durumda değil cod yeni oyunları. Tek ümidim game pass gelir demek. Sizce ne zaman gelir cod serisi? Gelirse ne zaman gelir?
hemen geleceğini sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,835
Üyeler
163,561
Son üye
OgunJes
Top Bottom