Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Belli değil.Yani Ubisoft satıldı game pass gelmicek haberi geçersiz mi. Gelebilir yanlış anlamadiysam
Belli değil.Yani Ubisoft satıldı game pass gelmicek haberi geçersiz mi. Gelebilir yanlış anlamadiysam
Aldın mı hocam?bende gamesatistan almayı düşünüyorum aynı hesabı birçok kişiye sattıkları için ucuz. Araştırdım ve güvenilir diyorlar
Yok hocam alırım yakında. Neden kiAldın mı hocam?
Bende alacağım da pek güvenemiyorumYok hocam alırım yakında. Neden ki
ben bi deneyeceğim hocam zaten 8-10 saat hikaye bitirir dahada hesapla işim olmazBende alacağım da pek güvenemiyorum
Tamamdır hocam bekliyorum. Eğer sorunsuz olursa özelden satıcı vs bilgisi verirsin ben de oradan alırımben bi deneyeceğim hocam zaten 8-10 saat hikaye bitirir dahada hesapla işim olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
alırsam eğer buraya yazarım hocam. Yakında alırım
Tamamdır. Hatta yarın bile alabilirim hikayeli oyun lazım zaten.Tamamdır hocam bekliyorum. Eğer sorunsuz olursa özelden satıcı vs bilgisi verirsin ben de oradan alırım
hocam uncharted 4 aldım 25 liraya şuan oynuyorum bi sıkıntı yok. Korka korka almıştım.Tamamdır hocam bekliyorum. Eğer sorunsuz olursa özelden satıcı vs bilgisi verirsin ben de oradan alırım
Gerçekten iyi. Yarın ben de deniyecegim. Yarına kadar bir sorun çıkarsa bildirirsen sevinirim hocam. Teşekkür ederim cevabınız içinhocam uncharted 4 aldım 25 liraya şuan oynuyorum bi sıkıntı yok. Korka korka almıştım.
tamamdır hocam. Satışı fazla olan satıcıdan almaya özen gösterinGerçekten iyi. Yarın ben de deniyecegim. Yarına kadar bir sorun çıkarsa bildirirsen sevinirim hocam. Teşekkür ederim cevabınız için