Neler Yeni

Cod Serisi Game Pass Gelir Mi?

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
O zaman bu gamesatis deneyim bi. Fazla para değil. Benim bilmek istediğim steamda offline çekince tamamen sen oynuyorsun değil mi? Yani pcye erişim vs yapamazlar. Bundan korkuyorum çok fazla steam kullanan değilim tam bilmiyorum
Kod ile işliyor sistem diye biliyorum, oyunun kodunu sana veriyorlar sen de etkinleştirince oyun tamamen senin oluyor diye biliyorum. Ancak oyunun olduğu bir steam hesabı satmaya kalkanlar da var onlara sakın bulaşma

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Gelmez Microsoft, Activision Blizzardı Ubisoft'a satıyormuş.
Kaynak?
Microsoft satın alımı rahatlatmak adına Ubisoft ile 15 yıllık bulut servis anlaşması yaptı diye biliyorum ben. Direkt satılıyor diye bir şey ne gördüm ne de duydum şahsen.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan
Kod ile işliyor sistem diye biliyorum, oyunun kodunu sana veriyorlar sen de etkinleştirince oyun tamamen senin oluyor diye biliyorum. Ancak oyunun olduğu bir steam hesabı satmaya kalkanlar da var onlara sakın bulaşma
Kime sorsam hesap veriyo. Kod veren bulamadım. Daha önce alışveriş yaptıysan var mı onerecegin satıcı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlamadııımmmm. Neeeeee? Sen kalk o kadar uğraş mahkemelerde ifade ver sonra git kıçı kırık Ubisoft'a sat. Şaka mı bu?
Cidden o kadar zaman bekeldik yok ABD onayı birleşik krallık onayı şuraya gitti bunu yaptı derken sonun böyle olması acayip saçma

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Kime sorsam hesap veriyo. Kod veren bulamadım. Daha önce alışveriş yaptıysan var mı onerecegin satıcı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cidden o kadar zaman bekeldik yok ABD onayı birleşik krallık onayı şuraya gitti bunu yaptı derken sonun böyle olması acayip saçma
Daha önce bu tür sitelerden hiç oyun deneyemim olmadı, hesap verenler kesinlikle güvenilir değil. Her an hesabın çalınması an meselesi. Verdiğin paraya yazık olur.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Uzun zamandır indirimdir, game pass gelir mi? Vs vs diye bekliyorum ama fiyatlar uçtu. Alınacak durumda değil cod yeni oyunları. Tek ümidim game pass gelir demek. Sizce ne zaman gelir cod serisi? Gelirse ne zaman gelir?
Ubisoft+'a geliyor cod serisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan
Evet. 1-2 hafta önce 15 liraydı hâlâ indirimde mi bilmiyorum. XBOX'ın sitesindeydi
Bakacağım alırım oyunlarına bakarım. Cod serisi geliş tarihi belli mi?
Baktım fiyat 179 tl gözüküyor. Aylık. Cod gelirse alırım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kaynak?
Microsoft satın alımı rahatlatmak adına Ubisoft ile 15 yıllık bulut servis anlaşması yaptı diye biliyorum ben. Direkt satılıyor diye bir şey ne gördüm ne de duydum şahsen.
Bulut kısmını görmemişim.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Yani Ubisoft satıldı game pass gelmicek haberi geçersiz mi. Gelebilir yanlış anlamadiysam
Tam olarak bilmiyorum ama geçen gün Phil Spencer abimiz oyunların anında gamepass'e eklenmeyeceğini söylemişti.

Top Bottom