Arama sonuçları: *

1. Belphegor

İtem satiş dava açabilirmi?

Ben diğer PC'de satarken videoya almıştım ve yazışmalar da var, ama yine de sorun olur mu? Hesabımı sattığımı belirtirlerse hesabım ban yiyebilir fakat neden davalık olayım ki?
  2. Belphegor

Fatih Sultan Mehmet diyor? 🕵️‍♂️
  3. Belphegor

Aga koskoca padişaha söz söylüyorsun dikkat et :censored::censored:
  4. Belphegor

Padişahım bence bu konuyu divanınıza bir sorun. Koskoca padişahı dolandırmak neymiş askerleriniz hesabını sorsun! Olmadı sefer düzenleyin. Bu arada konuşmalarınızın kayıtları silinmiyor diye biliyorum. Adamlar onlara bakmaz mı?
  5. Belphegor

Bir şey soracağım. Para lazım olduğu için hem lol(ana hesap) hem de valorant hesabımı sattım. Benden sonra yaşanacak sorunlar için konuya dahil edilebilir miyim? Valorant hesabımı satışta gördüm de...
  6. Belphegor

Steam 3 oyun 50 tl item satista dolandircimi acil cvp

Hesaplar garantilidir diyor. Yani bu adamlar sana hesap satıyor.
  7. Belphegor

Steam 3 oyun 50 tl item satista dolandircimi acil cvp

Açıklamalarını okudun mu? Onlar genel olarak hesap olarak satılıyor.
  8. Belphegor

Bu Oyun Neden İndirime Girmiyor!

Bu sefer son olarak onu bekliyorum. Eğer onda da olmazsa krediyle alacağım :( 1733593126 2.0 güncellemesini çıkarıp unutmuş olmaları ayrı bir trajikomik durum olurdu.
  9. Belphegor

Bu Oyun Neden İndirime Girmiyor!

Arkadaşlar, yaklaşık 4-5 aydır Warcraft Reforged almayı planlıyorum. Blizzard, 4-5 ay önce indirim başlatmıştı ve Warcraft indirime girmedi. Ben de dedim ki "Kasım ayını bekleyeyim, o zaman indirime girer." Halloween indirimlerine kadar bekledim ve girmedi. Sonrasında Warcraft için paket...
  10. Belphegor

Steam hesabıma biri girip envanteri boşaltmış

Geçmiş olsun dostum :(
  11. Belphegor

STEAM HESABI ALACAGIM YARDIM

Ben hesabımı satıyorum 350 oyun var. Değeri de 3500 dolar diyor. 12.5 yıllık hesabım. Ek olarak site önerisi yasak değilse itemsatış diyebilirim. Yaşlandım artık ve bu kadar oyun bana fazla. Hesabı satıp Hoi4, Warcraft Reforged ve Baldur Gate 3 alacağım. Bunlar bana yeter.
Top Bottom