Neler Yeni

İtem satiş dava açabilirmi?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Emre
Bir şey soracağım. Para lazım olduğu için hem lol(ana hesap) hem de valorant hesabımı sattım. Benden sonra yaşanacak sorunlar için konuya dahil edilebilir miyim? Valorant hesabımı satışta gördüm de...
Hatta bununla ilgili olaylarda yaşadım. Arkadaşım instadan hesabını satıcam diye ***** hesabını kaptırmış, o da öyle alma yöntemi olduğunu bilmiyordu. Neyse hesabı geri aldık sonra oyun oynarken bi çocuk yazdı biz bu hesabı daha bugün aldık niye geri hesabımı çalıyorsunuz diye bi yazı var. Arkadaşımın kaptırdığı instagram sayfası hesabı gidip başkasını satmış. Neyse sonuç olarak ilk bilgilerin hepsi bizde olduğundan sorunsuz bi şekilde hesabımızı geri aldık.

Keyfen

80+ Bronze

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Emre
Bunları ben bile bilmiyorum hesabım bana ait değilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle zaten bissürü dolandırılmalar oluyor. Hatta bir tanesini arkadaşım yapmıştı, 2 Yıl önce facebooktan hesabını satmıştı parayıda aldı. Hesabı sattıktan 1 yıl sonra tekrar hesabı kendisine çekti. Hesaba bi girdiğinde 8-9 tane vandal, 8-9 tane phantom ve o kadar'da bıçak vardı. Sonra hesabını gidip itemsatıştan sattı. Böyle yaparak bir çocuğu çok kötü durumda bıraktı normalde gamemarkt üzerinden satacaktı ancak denediğimizde hata veriyordu ilana koyamıyorduk meğersem oraya önceden bu hesap ilana koyulmuş ancak satıldıktan sonra sahibi geri hesabı çektiğinden dolayı satıcı zor duruma girmiş. Ondan dolayıda hesabı ilana koyamıyorduk. Oradaki hesabı satan kişi büyük ihtimalle davalık oldu ya hesabı geri vermesi gerekiyor ya da parasını ödemesi gerekiyor. Hesabı gere veremeyeceği için büyük ihtimalle para ödemiş olabilir.

Keyfen

80+ Bronze

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Emre
Bunları ben bile bilmiyorum hesabım bana ait değilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

satıcıyı siteye şikayet edin
O yüzden 2. el olarak hesap satın alma sıkıntılı bir iş, bir şey olursa ortada bekleyecek olan sen oluyorsun. Eğer hesap satacaksanda hesabı ilk kuran sensen satmalısın, yoksa kimseye güven olmaz. Bende 3-4 tane hesap verdi hepsinin ilk kuran ben olduğumdan dolayı sattım yoksa hayatta satmazdım. Tabii oyuna tekrardan başladığımdan dolayı gidip 2.el bi hesap aldım şu an sorunsuz 6 aydır kullanıyorum.

williamsz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Efe
ne kadar sakin bir ortam :D

Top Bottom