Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

Oculus quest 2 ucuza nasıl oyun yükleyebilirim ?

Selamlar bugün oculus quest 2 satın aldım ama oyunlar hem dolar bazlı hem de cidden çok pahalı bunları bedava olmasa bile daha ucuza yüklemenin bir yolu var mı ?
  2. Birol Azak

Epic Games Hesabımı Geri Alabilir miyim?

hocam çalınmadan önceki eposta adresini hatırladığın en son şifren epic gameste yapmış olduğun satın alımların faturası bağlı hesapların varsa onları falan istemişlerdi diye hatırlıyorum ama fatura genelde yeterli oluyor hesabı geri almak için..
  3. Birol Azak

Epic Games Hesabımı Geri Alabilir miyim?

Hocam aynı olay geldi başıma epic destek ticket atınca geri veriyor hesabı ama biraz uzun sürebiliyor işlem
  4. Birol Azak

Epic games hesabımı bağladım fakat ulaşamıyorum

Hocam bu linke gir social club account'a tıkla sonra herhangi bir rockstar hesabınla giriş yap sonra Other Information Requests'e tıkla sonra sorununu yazıp alt kısımdan submit web ticket butonuna tıkla https://support.rockstargames.com/categories/200013106
  5. Birol Azak

Epic games hesabımı bağladım fakat ulaşamıyorum

Hocam geçen aynı sorunu yaşadım , epic games rockstar hesabına müdahale edemiyor o yüzden rockstar desteğe yazmanız lazım ve cevap vermeleri uzun sürebiliyor. Benim hesabı kaldırıp yenisini eklemeleri 1 haftayı geçmişti.
  6. Birol Azak

gamepass alınır mı ?

Hocam elimde 2 aylık gamepass kodu var istersen ücretsiz veriyim dene ben daha önceden üye olduğum için kullanamıyorum bari başkası faydalansın.
  7. Birol Azak

E pin sitesi açmak epin temin etmek

Bu kısımdan yapılıyor diye biliyorum
  8. Birol Azak

E pin sitesi açmak epin temin etmek

Mesela fortnite v-papel satarken fortnite hesabının ayarlar kısmında epin satış gibisinden bir ayar var oradan iletişime geçiyorsun fortnite ile diğer epinlerde de böyle olabilir diye tahmin ediyorum.
  9. Birol Azak

steam r6s banım var epicten r6s alırsam oyunu oynarmıyım ?

hayır epic gamesten aldıktan sonra yeni uplay hesabı açarsanız oynarsınız
  10. Birol Azak

steam r6s banım var epicten r6s alırsam oyunu oynarmıyım ?

yeni hesap açarsan oynarsın
  11. Birol Azak

Wallpaper engine nasıl kullanılır ?

yaptığın ayarlara göre azıcık düşürebilir 1631635018 ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ayarlardan başka program açıkken arkaplanda çalışmaması özelliğini açarsan düşürmüyor
  12. Birol Azak

Wallpaper engine nasıl kullanılır ?

1-Atölye kısmından istediğin wallpaperı seç ve abone ol butonuna bas 2-Abone olduğun wallpaper hemen uygulanır eğer uygulanmazsa veya abone olduğun başka wallpaperlar ile değiştirmek istersen yüklenenler kısmından değiştirebilirsin 3-Ayarlardan sisteminin gücüne göre fps ve kalite ayarı...
Top Bottom